HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 26. helmikuuta 2009

Auton lyhennys ja hakua siinä sivussa

Keskiviikkona 25. päivä oli hakutreeni Sääksjärvellä, vieraana Hanna O. ja Veet ynnä Laura, Ilmari ja äippä-Glenda.
Lähdin hyvissä ajoin ja hyvillä mielin matkaan: aurinko paistoi, pakkasin mukaan myös lämmintä mehua termariin ja pullaa.
Muutama kilometri ennen treenipaikkaa, risteyksessä, autoni perään ajaa paukautti auto. Oma autoni "lyheni" aika kivasti, takaluukku painui sisään ja takaosa oli muutenkin päreinä. Takaluukussa olleen Hetan pelasti tukeva "karhuhäkki". Neidon henkiset vammatkin näyttivät jääneen vähäisiksi. Hiskillä ei takapenkillä boksissaan ollut mitään hätää.
Poliisin käynnin jälkeen ajelin sitten romullani treeneihin. Loppupuolella mulla alkoi hiukan kolarin aiheuttama paine tuntua (ja oli pakko alkaa myös hoitaa käytännön asioita), joten unohdin tarjoilla mehut ja pullat! Anteeksi!
Nyt auto on telakalla, ja luultavasti menee lunastukseen. Sijaisauton saan sentään vakuutusyhtiö-tappelun jälkeen tänään.

Mutta Hiskin viiden maalimiehen treeni meni näin: kolme ekaa- joista kaksi "oikeissa" piiloissa valmiina (ensimmäistä kertaa hämypiilo, ei ongelmaa), nämä aivan ok, neljännelle mennessä Hiski ehti bongata viidenteen piiloon menossa olevan mm:n ja vaikka lähti aluksi piilolle hyvin, heittikin matkalla uparit ja sinkosi keskilinjan yli toiselle puolelle. Huusin, ettei mm palkkaisi ja sain Hiskosen tulemaan pois. Uusi lähetys lähempää neloselle, mm nousi ja sitten nostettiin uudestaan se vitonen. Hyvin Hörökorva lähti uudelleenkin enkä usko, että se mitään traumaa sai tästä. Ehkä jopa oppi jotakin.

Kiitos kovasti treeniseurasta, Hanna O. ja Laura, oli tosi kiva, kun kävitte! Mieluusti järjestän uusinnan, jos vaan saadaan aikataulut sopimaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huhhh, onneksi ei käynyt kenellekkään kuinkaan! Noi tollaset kolarit on kyllä pelottavia :-/

Pia P

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA 1v. Hiski-Hörökorvalle!
Hienolle hakukoiran alulle :) Kiitos vielä reeneistä, oli kivat reenit! Tullaan toistekin mielellämme.
Toivottavasti saat autoasiat kuntoon ilman isompaa vaivannäköä :)

Hanna, Veeti ja Veikka

Hiippari kirjoitti...

Kiitos, kiitos, Hiskin puolesta!
Ei mitään kiittämistä, ilo on ihan mun puolellani :) Vaikka päätin, etten anna kolarin häiritä treenejä, niin kyllä mä vähän pökissä kumminkin olin...
Seuraavalla kerralla ehkä vähän paremmalla onnella ;) Olisi tosi hienoa, jos pystyttäis treenaamaan yhdessä aina joskus (myös Pia P).
Mulla on jo vara-auto, sain perjantaina, nyt vaan odotan tuomiota omastani. Eli Längelmäelle kyllä päästään.

Hiippari kirjoitti...

Niin ja onnittelut vielä Veetillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Tottahan me voidaan reenata useamminkin yhdessä. Kun vaan sovitaan. Hienoo että sulla on taas pirssi alla millä kulkea.
t. Hanna