HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 7. helmikuuta 2009

Lisää sulkeisia


Hei kyyppari, tänne oli tilattu kaksi muona-annosta. Missä ne viipyy?

Torstai-perjantai 4.5.1.
Tottistelua, seuraamista lähinnä
Torstaina oli sovittu Tuulan kanssa yhteistottistelusta Sulkavuoresta, mutta Tuula joutui perumaan, joten mentiin sitten ihan omalla porukalla.
Ihan aamulla kotona olin jo ottanut Hiskin kanssa normaalisatsin seuraamista, ja se oli mennyt aivan loistavasti. Sulkavuoressa tehtiin ensin metsälenkki. Hiski sekosi (taas) täysin: kieli roikkui, silmät muljahteli päässä ja se sinkoili sinne tänne kuin vähämielinen. Tuli kyllä aina kiltisti, kun kutsuin (hyvin usein), mutta syöksähti samantien hulluna menemään. Kuono kynti maata eikä kepitkään kiinnostaneet. Ne juoksunartut...
Noh, päästiin sitten takaisin autolle ja pienen tauon jälkeen otin Hiskosen autosta. Eihän hommasta nameilla mitään siinä kaahotusmielentilassa tullut, rätillä sain sentään jotain seuraamisen tapaista aikaan. Lopetettiin kuitenkin aikast lyhyeen.

Perjantaiaamuna tavattiin Lempäälässä Levekin parkkipaikalla Katri ja Roihu ja siellä homma toimi huomattavasti paremmin. Aluksi otettiin vauhdikas luoksetulo ja leikkimistä rätillä, minkä aikana Katri ampui kaksi kertaa. Ei reagoinut. Ihan kunnollista muutaman askeleen seuraamista, perusasentoa ja liikkelle lähtöjä, siirtymisiä - Katri tosin sanoi, että peppu oli taas hivenen liian ulkona välillä. Tämä on nyt kiinni aika paljon tästä rätistä: namilla seuraaminen on suorempaa. Mutta nyt on kyllä pikkuhiljaa otettava pitempää seuraamispätkää, muuten me juututaan ikuisiksi ajoiksi junnaamaan tätä asentoa ja paikkaa.
Hetan kanssa otin ennen Hiskin treeniä oikein vauhdikkaan pikku tottistelun: seuraamista eri nopeuksilla ja eteenmenon. Nyt kun olisi kisat - Heta on ehkä paremmassa tottisvedossa kuin koskaan.
Rullatreeni. Roihun viestitreenin jälkeen Hiskille vielä pari rullantuontia Katrin avustuksella. Hienosti menivät alusta loppuun näyttöinen päivineen.
Ja ihan lopuksi paikallamakuuta Roihun vieressä. Vähänkö olisi huvittanu nousta ja mennä Roihun luo, mutta kun mamma ei antanu...Eli tässä on vielä työstämistä - paljon.

Ei kommentteja: