HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Onnistunutta Hiski-hakustelua

Hakutreenit Sääksjärvellä 15.2.
Pakkasta miinus kuusi astetta, melkein tyyni, pieni tuulevire edestäpäin. Sadan metrin rata.
Hiskillä kuusi pistoa ja kuusi maalimiestä, kaikki suoraan edessä 40-60 metrissä.
Ensimmäinen ja toinen valmiina kulmissa, kolmas heilurina (mm painui heiluttuaan kompostikehikko/maastopressupiiloon), neljäs valmiina, viides hajunhakuna, kuudes yliheitto vitoselta pakenevan mm:n perään.
Ennen aluetta nenänavaus.
Palkat: kaikilla maalimiehillä ruokaa, joka parani ja lisääntyi loppua kohti. Kolmosella ja kutosella myös lelu.
Treeni meni aivan piirustusten mukaan: Hiskillä olisi riittänyt virtaa ja motivaatiota vielä seuraavaankin kuuteen pistoon...On se vaan mahtava pikku-ukko!
Piiloille mennessään kääntyi selvästi hakemaan hajua tuulen alta, mikä ei ole yhtään huono asia, vaikka ei ihan viivasuoraan maalimiehille singonnutkaan. Ei havaintoja jäljestämisestä. Siirtopiilo oli maastossa ensimmäistä kertaa ja sen kohdalla Hiski näytti hetken epäröivän, ihan tottumattomuutta. Nyt pitää ehdottomasti ottaa "oikeat" piilot mukaan kuvioihin, vaikka mikä olisi. Kaikki maalimiehet olivat kasvojaan myöten täysin piilossa.
Maalimieskäytös korrektia.
Pitäisi myös alkaa ottaa pitempää rataa, mutta ei se nyt talvella oikein onnistu.
Heta sai ennen treenejä leikkiä Jannen kanssa ja oli ihan onnesta litteenä. Pitänee senkin kanssa ottaa hakua jossain välissä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
En löytänyt sun meiliosoitetta nyt, niin ajattelin kysellä täällä jotta onko teillä ensi viikolla hakureenejä? Olen hiihtolomalla, joten voisin päästä viikolla reenaamaan päiväsaikaan :)

Anonyymi kirjoitti...

arrgh... ja siis Hanna O lähetti tuon edellisen viestin :-))

Hiippari kirjoitti...

Moi
Ensi viikolla meillä on treenit poikkeuksellisesti lauantaina ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin silloin porukkaa on paikalla paljon, eli ei oikein voi enää lisätä. Voisin kyllä kysellä, olisko ihmisillä kiinnostusta treenata viikollakin. Keskiviikko on ainoa päivä, joka sopii mulle. Jos PPK:n ryhmää ei kerry tarpeeksi, niin Levekistä saisin luultavasti vahvistukseksi ainakin Katrin ja bc-Roihun.
Mää laitan meidän palstalle kyselyä ja kerron sulle tämän viikon aikana. Ja se olisi siis toi keskivikko, aika ehkä klo 14? Olisko ok?

Anonyymi kirjoitti...

Näillä näkymin kävisi tuo keskiviikko. Laitatko meiliä mulle?
t.H

Hiippari kirjoitti...

Laitan sähköpostia lähipäivinä :)