HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

BH-treeneissä...

Jummi, kun kuulostaa juhlalliselta toi beehoo - tosiasiassa se ei ollut sen kummempi beehoo kuin joku tähänastinen tottistreeni.
Mutta siis ensimmäinen BH-tottistreeni Niihamassa sunnuntaina 15.3.
Meitä oli kai kuusi tai seitsemän koirakkoa paikalla Tavesin treeneissä. Muitakin häiriöitä oli sitten paljon: louskuttavia pentuja pentutreenien jäljiltä ja kaikenlaista hulinaa siellä sun täällä, aikamoinen haaste Hiskille... Alkuun Hiski oli paikallamakuussa. Vahvistin aika tiuhaan ja vapautin leikkimään, kun häiriöitä oli niin paljon. Aamulla kotona Hiski oli ryysinyt paikallamakuusta, kun radiosta kuului jotain outoa, piipittävää ääntä :(
Nyt homma pelitti aika mukavasti: pyörihän se Hörökorvan pää taas hirmuisesti, mutta pysyi. Lelua ei voi jättää taakse, kun siitä ei pysty irrottamaan katsetta.
Katselin samalla vähän kahta suorittavaa koirakkoa: ei kovin pitkälle edistynyttä hommaa - ehkä tonne kehtaa mennä...
Sitten meidän vuoro kokeilla muita liikkeitä. Pyysin, että setä kouluttaja heti ilmoittaisi, jos koiranpoikani poikittaa seuraamisessa. Siinä sitten seurailtiin ja kääntyiltiin - Hiski hypähteli liikaa liikkelle lähdöissä - enkä osaa sanoa muutenkaan, miten meni. Mutta kauheet kehuthan siitä tulikin, kouluttaja väitti, ettei ollut poikittanut, vain peräpää irtosi kuulemma vähän muutamassa käännöksessä! Oli kuulemma muuten hyvän näköistä :)
Sitten otimme liikkeestä istumisen kaksi kertaa, mitkä oli kouluttajan mielestä nopeita ja hyviä. Maahanmeno ei sitten sujunutkaan yhtä hyvin, minkä tiesinkin, koska sitä ei ole edes treenattu. Nyt ruvetaan.
Kouluttaja hihkaisi vielä peräämme, että "te läpäisette kyllä ihan varmasti BH-kokeen kesällä."
Tulipa mukava olo :)
Hetakin sai seurata kentällä pätkän ja kiivetä pari kertaa a-esteen yli pallon perässä, lopuksi leikittiin.

Ei kommentteja: