HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 12. maaliskuuta 2009

Hakua

Hakutreeni Sääksjärvellä keskiviikkona 11.3.
Uusi paikka. Lievä tuuli oikealta. Mukana peräti kahdeksan koirakkoa, mikä on kyllä tähän vuodenaikaan ihan liikaa. Viimeinen koirakko treenasi pimeässä.
Hiskille neljä maalimiestä, kaikki suoraan edessä, viidessäkympissä. Etenin kahdella ekalla keskilinjalta sen verran, että His sai hajun, pitkälle ei tarvinnut mennä. Eka mm oli tiheikössä, hyvin pitkällä, mutta His meni komeesti perille suoraan. Kolmoselle lähetin keskilinjalta asti, kun maasto oli sen verran selkeetä. Hiski lähti hyvin, mutta kurvasi taaksepäin, ei kiva, mutta tuli nätisti mun luokse ja lähetin uudestaan. Nyt meni hyvin ja suoraan.
Neljäs mm lakanan alla suuren kaatuneen puun alla, ei mitään ongelmaa. Hyvä pieni Hörökorva!
Mitään muuta, esim. tottista ei ole ehditty tehdä, ei niin mitään, olen syöksähdellyt koko viikon matalalentoa paikasta toiseen. Juuri ja juuri koirat on lenkitetty. Ainiin, haettiinhan me Hiskin kanssa autoliikkeestä uusi auto ja His teki kahden minuutin perusasentojumpan autoliikkeen pihalla ja häiriölliset paikallamakuutreenit sisällä, kun täytettiin papereita :)Hetan kanssa ei ole tehty mitään :( Ensi viikolla pitäisi hiukan helpottaa.

Ei kommentteja: