HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 3. maaliskuuta 2009

Maanantaitottis

Tottis, Pirkkahallin parkkis
Pitkästä aikaa yhteinen tottistreeni jonkun kanssa. Tuula ja Janne tiukkoina tuomareina.
Seuraaminen. Jännitin ihan sikana (!), miltä homma näyttää ulkopuolisen silmiin. Tuula naksutteli. Tehtiin paljon käännöksiä vasempaan. Hiski ei kuulemma poikittanut yhtään!!! Muutenkin siis näytti hienolta, yhtä kulmaa lukuunottamatta, jossa His irtosi aika kauas. Syytän kyllä myös lumihankea, jossa on hiukka vaikee asetella askeleitaan. Siis koira näytti hyvältä, mutta emännälle pitää hommata semmonen niskan jäykistävä kauluri. Vilkuilen Hiskosta koko ajan, vaikka yritän olla katsomatta ("joo, kun se on niin pieni ja niin takana enkä mää tiedä, onko se edes kentällä enää", ja seli, seli) ja Hiski seuraa kuulemma mun pääni liikkeitä...
Noh, parannusta on kuitenkin saatu aikaan.
Jannen ja Tuulan treenien jälkeen otin vielä Hiskin kanssa paikalta vasemmalle siirtymiä, joissa Hiski hakee paikan hienosti. Sivulle tuloja edestä otimme myös.
Pari noutoa, joissa Hiski teki yllättäen melkoiset banaanit.
Mutta muuten ihan onnistuneet treenit.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hienoa että poikittamisongelma alkaa taittua :) Meilläkin sen asian kanssa ollaan painittu ja vielä edelleenkin se välillä pukkaa mukaan reeneihin kutsumatta :D. Sunnuntaina nähdää, kivaa :)

Hiippari kirjoitti...

Jep, tosi kiva nähdä oikein livenäkin pitkästä aikaa :) En mä usko, että toi poikittaminen vielä tuohon loppui, mutta voi sille näköjään jotain tehdä ;)