HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




lauantai 14. maaliskuuta 2009

Pihalla ja kotona

Kotipihalla perjantaina
Noutoja ynnä muuta

Piti palata takaisinpäin tässä(kin): Hiski on ruvennut hidastamaan (ja kaartamaan) palautuksessa oikein urakalla. Ja ilmeisesti on myös niin, ettei tuo namipalkka oikein vörki, vaan Hiski pitäisi kapulan mielellään saaliina. Se pitää kyllä edelleen loistavasti (ei ole yhtään paineistunut) ja ottaa nopeasti. Otin ensin pelkkiä luovutuksia aivan läheltä, ihan ookoo kuten aina. Sitten kokeilin laittaa kapulan vähän pitemmälle meidän väliin. Hiski alkoi heti kytätä lelua, kun näki minun laittavan sen takataskuun, jätti ryökäle kapulankin tuomatta pari kertaa...
Sitten otin Hiskin viereen ja vein kapulan. Heitin lelun heti, kun toi vauhdilla vähän matkaa. Tässä mallissa ei tule tarpeeksi vauhtia. Joten lopuksi heitin kapulan ja palkkasin vain nopeista tuonneista, en siis ottanut luovutusta ollenkaan. Toistoja tehtiin aika monta. Tätä täytyy näköjään nyt jatkaa.
Luoksetulon otin myös niin, että palkka lensi jo kaukaa.
Sitten seuraamista, ihan kontakteista naksuttelin, otin pari askelta ja käännöksiä. Pitempiä matkoja en yksin uskalla nyt talsia ollenkaan, ettei tule palkattua poikittamisesta.
Lopuksi kunnolla leikkimistä.
Lauantaiaamuna ennen ruokaa Hiski sai ensin olla pitkässä paikallamakuussa, pyörin keittiössä, kävin muualla välillä, tein kaikenlaista häiritsevää, Hetakin osallistui häiritsemiseen kiitettävästi. Hyvin His pysyi. Sitten sivulla maahanmenoja ja ylösnousuja (enää pienet avut), nää oli minusta aikast nopeita.
Sitten otimme melkoisen määrän läheltä eteentuloja ja sivullesiirtymisiä eri suunnista ja etäisyyksiltä. Ja vielä muutaman askelen seuraamista plus käännöksiä. Hiski yrittää ihan liikuttavan kovasti ja tosissaan nykyään vaikka kuinka kauan. Se on vähän toista kuin muuan hovawart, joka näyttää kolmannen toiston jälkeen jo siltä, että " jossei kelpaa, niin teepä kuule ihan ite."

Ei kommentteja: