HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 26. maaliskuuta 2009

Hakua, tottista ja laatikkoleikkiä

Hakutreeni 25.3., Sääksjärvi
Jatkettiin samalla linjalla: hallintaa ja rullantuonti, ukkoja nyt neljä kpl, kaikki keskilinjan lähellä.
Keskilinjalle tuleminen onnistui nyt (kolmas treeni vasta tätä lajia) vapaana hämmästyttävän hyvin. Kun päästin Hiskin irti ja pysähdyin, se jäi heti katsomaan minua ihan kuin lamppu olisi syttynyt päässä "ahaa, tää oli nyt tämä juttu". Sitten kuljettiin nätisti (melkein) koko matka yhdessä keskilinjan alkuun, missä ihanat ihmiset seisokelivat. Muutama pikku pyrähdys oli, jolloin aina pysähdyin ja His palasi heti takaisin. Yhtään ei tarvinnut käskyttää.
Maalimiehet saivat myös mennä paikoilleen niin, että Hiski odotti rauhassa mun vierelläni.
Rullien haku ja tuonti myös aivan ookoot: yhtä maalimiestä päin Hiskonen oli hypännyt rulla suussa,silkkaa innostustaan. Paluut yhdessä vapaana sujuivat myös nyt oikein hyvin.
Kertakaikkiaan mahtavaa, Vemmelsääri!

Tottista torstaina 26.3. Pirkkahallilla
Katrin ja Roihun kanssa. Omapisteytys :)
Tasamaanouto, pelkkä palautus. Hyvä
Eteensiirtymisiä sivulta, edestä sivulle ja luoksetuloja eri kulmista. Niin tiivistä, että His istuu mun kengillä ja sen pää on treeniliivin helman alla. Kiva: ei hajuakaan, mitä tälle tarvis tehdä...
Seuraaminen. Käännöksiä vasemmalle ensin ja sitten vähän pitempää (pitkästä aikaa) suoraa. Juoksuaskeliakin yritin: peräpää lähtee kuulemma seilaamaan heti. Voi rähmänrähmä. Tyydyttävä.
Liikkeestä istuminen, 3 kpl. Liian hitaita kaikki. Kyttäsi lelua Katrin mukaan (ei näkyvissä). Tyydyttävä.
Maahanmeno. Nojoo, nopea, mutta ohjaaja antoi voimakkaan avun. Nollille.
Paikallamakuu. Kovin levoton. Nousi. Nollille meni.
Roihun jälkeen uusi kierros.
Seuraaminen. Vire oli jotenkin alhaalla, kontktikin kehnonpuoleinen, joten lopetettiin aika lyhyeen. Siihen lähelle tuli kaksi dobberia treenaamaan, taisi ottaa paineita niistä.
Sivulla maahanmenoja ja perusasentoon nousuja, seisomisia namiavuilla.
Luoksetulo. Sairaan nopea: sukelsi suoraan treeniliivin alle. Minun asteikollani napakymppi, eipähän himmailtu lopussa :))

Roihun viestin jälkeen vielä laatikkoleikki. Katri meni häkkipiiloon (niin, ettei Hiski nähnyt). Hiski kierteli ensin häkkiä ja jäi sitten istumaan sen viereen. Katri työnsi rullan häkin alta ja His toi nätisti mulle. Toinen samaan tapaan, mutta ensiksi käytetty häkki jäi siihen reitille. Hiski ei kiinnittänyt "käytettyyn" mitään huomiota, vaan meni suoraan oikealle häkille.
Ensimmäinen rullatreeni, jossa mm oli kokonaan piilossa.
Hyvä Hiskonen!

Ammuimme vielä molemmille koirille. Ei reaktioita.

Heta otti koko seuraamiskaavion ja kaikki jäävät liikkeet, palkka vasta lopussa. Kontakti alkoi jäävissä olla heikkoa. Pitää vähän miettiä tuota.

Kotipihalla otin vielä tunnarin Hiskille. Oma+kolme muuta. Naksautin/vahvistin heti, kun koski omaa. Hyvin meni.

Ja peruutus alkaa onnistua-jihuu!

Ei kommentteja: