HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Esineitä molemmille

Sunnuntai-iltana 4.10 esineruutu Levekin porukan kanssa
Kummallakin koiralla kolme esinettä perinteiseen tapaan 1. oikeassa takakulmassa, 2. keskellä, 3. edessä vasemmalla. Esineet pieni käsine, pehmokukkaro ja korvaläpät.
Hiskin lähetys oikealta: kävi muistaakseni kyllä siellä takakulmassa, mutta kun ei heti löytynyt,kaahasi takarajaa pitkin koko ruudun mitan, sai hajun vasemmasta etunurkasta, toi esineen, lähetin keskeltä, löysi oikeanpuoleisen takaa, lähetin vasemmalta, syöksyi eteenpäin - ja ups - siinähän se keskiesine olikin. No joo, eli taas kolme esinettä ja kolme lähetystä. Nykyään His hakee joka syöksyllä yhden esineen - jostain, mutta pitää alkaa tehdä taas "kaikki esineet"-peräkkäin juttuja, jottei homma riistäydy ihan siksakkaamiseksi.
Heta: näki, kun Virva ja Tapio hakivat ruudusta vasemmasta kulmasta sieniä ja sen jälkeen se oli päättänyt, että siinä kohtaa on taatusti joku esine tosi hyvin kätkettynä...Lähetin meinaan Hetankin oikealta ja se sinkosi välittömästi siihen Virva-Tapio-kohtaan ja tutki sen sitten tarkkuusruudun tapaan milli milliltä ainakin viiteen kertaan eikä suosutunut hakemaan mistään muualta. Blondi :( Lopulta se uskoi, ettei siinä ole mitään, palasi päiväjärjestykseen ja toi peräperää kaikki kolme esinettä.

Ei kommentteja: