HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
maanantai 19. lokakuuta 2009

Hommia ja Heta 7 vee!!!

Toko
Levekin kentällä 15.10.
Paikallamakuu puoliympyrässä kolme minuuttia. En uskaltanut mennä piiloon, kun Hiskin toisella puolella oli koirat, jotka molemmat oli just rähjänneet toisille, His tietysti yritti aloittaa uhoamisen myös. Vahvistelin katsekontaktia.
Avon hyppy. Ihmeellistä touhua: parikin kertaa muistaakseni alkoi haistella maata toisella puolella ja kuikuili sen rähjänneen koiran touhuja. Kolmas kerta kai onnistui.
Kaukoja. Onnistuivat muuten, mutta nousi hitaasti istumaan, on epävarma vielä. Mutta ei siis pompsahdellut.
Seuraaminen. Taas sitä aikaa ja paikkaa vaan.
Liikkestä seisominen. Hyvin.
Piti ottaa ruutu, mutta ei me koskaan päästy sinne, kun jäätiin viimeiseksi ja aika loppui.
Kaikki liikkeet kehuilla/nameilla, vain stoppi lelulla.

Haku
Sunnuntai 18.10.
Maasto sama kuin viikko sitten.
Heta sai tallata ensin ja sitten se sai kissanruokapurkillisen Samilta synttäreiden kunniaksi. Seitsemänvuotias käyttäytyi taas kyllä kuin seitsemän kuukauden vanha pentu...
Hiskille viisi maalimiestä ja yksi tyhjä. Otettiin nyt kaikille suorapalkat. Hiski on rauhallisempi, kun rullia ei ole, se edestakainen juokseminen jotenkin kiihdyttää sitä.
Ekan ukon vasemmalla otin taas pomppuna suoruuden vahvistamiseksi. Kaikki ukot olivat suoraan edessä 30-60 metrissä ja pistot onnistuivat oikein hyvin. Neljäs pisto korkean mäen päälle oli tyhjä ja se ei mennyt ihan piirustusten mukaan. En nähnyt koiraa ja kun huusin, se tuli takaapäin. Luultavasti se oli käynyt tarkistamassa uudestaan tokan piilon.
Muuten ei ollut valittamista.

Ei kommentteja: