HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 23. lokakuuta 2009

Kaikenlaista kivaa

Treenit 22.-23.10.

Tarkkuusruutu
Esineenä messinkiholkki.
Hetalla ei ongelmia. Hiskillä taas hieman vaikeuksia pysyä ruudussa, muuten ok.

Esineruutu
Tuulan ja Rillan kanssa Lahdesjärvellä.
Hiskille kolme esinettä, kaikki peräkkäin oikeaan lohkoon. Tuuli kävi vasemmalta. Loikki tietysti kahden ekan yli ja toi viimeisen. Sen jälkeen haravoi sinnikkäästi tyhjää aluetta eikä millään olisi tullut pois ilman esinettä, yritti tarjota reunamerkkejäkin. Suht vaivattomasti ne kaksi kuitenkin löysi ja toi.
Hiskille suorituksesta 8+.

Hetalle Tuula oli tehnyt pienet källit: yksi esineistä oli parin metrin korkeudessa kaatuneen puunrungon päällä, jonne pääsi vain nousemalla kiven päälle. Yllättäen tämä rasti oli se helpoin osuus rva hovawartille: kahta muuta se ei meinannut löytää millään, vaikka painoi hommia hullun kiilto silmissä. Jäi taas nutaamaan yhteen pisteeseen ja kun koitettiin tutkia, mitä siinä oikein oli, niin vanha sinkkiämpärihän se kivenkolossa möllötti - sekö sitten muka haittasi niin pahasti?
Hetalle tällä kertaa vain 6-.

Toko
Levekin kenttä, Hiskin hommia.
Ryhmäpaikallamakuu, 3 min., olin piilossa. Ok. Vähän oli pää pyörinyt.
Ruutu. Heh: meni hienosti keskelle nyt, mutta jo kolmannella lähetyksellä ennakoi maahanmenon. Muutin taktiikkaa ja palkkasin vain pysähtymisestä ja pidin kunnon tauon ennen palkkaamista.
Kaukot. Paranee :) Ei pompsahtele ja on nopeampi, eli alkaa tajuta, mitä haetaan.
Luoksetulon stoppi. Tätä(kään) ei ole treenattu kuin muutaman kerran eikä ilmeisesti tarvi/kannata kauheesti treenatakaan. Osaa se sen.
Seuraamisesta otettiin vissiin lähinnä sivusiirtymiä, muutama askel eteenpäin ja pakitusta. Ja sitä kontaktia. Kaikki vaan nameilla ja kehuilla.
Nyt Hiski oli tosi hyvällä asenteella liikkeellä (ei ollut alkuräyhäyksiä), oli tosi rennon ja iloisen oloinen koko treenin ajan, vaikka pallo/motskupalkkaa ei juuri herunut. Alkaiskohan se pikkuhiljaa arvostaa mun kehujani :)
Tosi mukavat treenit.

3Xtarkkuusruutu
Kaikki hiukan erilaisissa maastoissa, kaikissa eri esine eri paikassa: tavallinen avain, metallirinkula avaimenperästä ja metallinkappale.
Heta toi ensimmäisen ennenkuin olin ehtinyt antaa edes käskyä, muut samaa rataa.
Hiski pysyi nyt paljon paremmin ruudussa ja keskittyi tosi hyvin. Meni jo myös maahan itse ennen käskyä, esine hienosti etutassujen välissä :)) Ei tää ollutkaan niin vaikeeta kuin luulin. Nulikka on niiiin fiksu ;)

Pudotettu esine
Tästäkin Hiski on nyt päässyt jyvälle: pysyy mukana seuraamisosionkin jo aika hyvin. Pidensin matkaa niin paljon, että ollaan jo kohta avoimen luokan mitassa, edelleen kuitenkin tiellä, ei vielä metsässä.
Sekä haku- että palautusvauhti oli taas järkyttävä.
Hetalla otin 200 (+50) metrin matkan, kun oli helppo reitti. Kyllä se hakis varmaan puolesta kilsastakin...

No nyt on tehty suurinpiirtein taas vaan sitä, mikä on ainakin emännästä tosi kivaa :))

2 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Loistavaa Hiski!!
On se vaan niin väärin, että ne jotka ei tähtää kovin korkealle tokossa saa asioita ilmaiseksi ja homma vaan pelaa ja sitten ne joille se laji on se juttu, niin tahkoo vaan eikä loppua näy ;0)

Hiippari kirjoitti...

Hei, Susan, me ollaan ihan alkutekijöissä (ja mä olen ihan käsi itse) tässä toko-touhussa ja siinä jotkut asiat pelittää, jotkut ei. Mulla kun ei ole tuossa lajissa kovin kunninahimoiset tavoitteet, niin se on vaan semmosta mukavaa puuhastelua, eikä siksi ole turhia paineitakaan.
Ei tätä meidän touhuilua voi verratakaan teihin "ammattilaisiin" :)