HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 6. huhtikuuta 2010

Hakua

Tiistai 6.4.
Haku
Sääksjärvi, PPK:n treeni, viisi koirakkoa. Keskilinjan vasen puoli hakkuuaukkoa, tie takarajana, oikea puoli  tiheähköä metsää. Ihan tyyni. Radan pituus hiukan alle 100 metriä.
Hiskille kolme maalimiestä valmiina: eka oikealla noin 30 metriä etukulmasta, 50 m syvällä, toka vasemmalla noin 20 metriä keskilinjasta, puolivälissä, kolmas äärimmäisessä takakulmassa oikealla. Kiintorulla.
Eka ja toka mm ei palkanneet (palkka minulta), viimeinen palkkasi. Janne kulki tuomarina.
Ensin pisto oikealle. Hyvä syvä tyhjä kieppi eteenpäin, tuli itse pois. Lähetys vasempaan, upposi taas ihan riittävästi. Vihelsin pois, kun tiellä meni joku. Tuli nätisti.
Lähetys oikealle ja nyt nousi eka mm. Näytöllä ehti taas ottaa rullan.
Seuraava vasemmalle ja täältä nosti toisen hyvin. Taas otti rullan uudestaan mm:llä.
Lähetys oikeaan: syvä pisto jälleen, eteni hienosti takarajalla ja löysi viimeisen ukon. Sitten ei tapahtunutkaan mitään, luulin jo, että maalimies on palkannut. En kuitenkaan huutanut poiskaan, kun näin, että on maalimiehellä. Kesti ja kesti, mutta lopulta His tuli rulla suussa, räkäisi sen vähän liian kauas, mutta kelpuutin. Oli selvästi epävarman oloinen.
Maalimies-Riikka kertoi, että His oli tullut, ottanut rullan, pudottanut sen, käynyt tökkimässä häntä, haistanut todennäköisesti viltin alla sylissä olevan ruokapurkin+pallon (Riikalla ei ollut treeniliiviä), mutta aikansa touhuttuaan napannut rullan ja lähtenyt sen kanssa keskilinjalle. Riikka oli ollut (ihan oikein) täysin passiivinen.
Joku ihmeen aivopieru (anteeksi) pojalle tuli.
Muutama vaihtoehto, miksi näin kävi: 1. pallo näkyi millin jostain peiton alta. (se todennäköisin) 2. sai viimeksikin hakutreeneissä kolmannelta maalimieheltä suorapalkan ja osasi laskea, että tää on varmaan nyt vika. 3. se meni jotenkin sekaisin siitä palkattomuudesta ja rullan otoista näytöllä jne.  Liikaa Hiskosen pikku herneelle :) 4. nää kaikki yhdessä
Mutta aika positiivinen ongelmahan (jos edes on ongelma) tämä on: His ei ainakaan ota liian helposti rullaa eikä hevin jätä maalimiestä.
Muuten Hiski työskenteli kokonaisuutena taas erittäin pätevästi :))

Seuraavat treenit:  irtorullan tuonteja ainakin 6-8 kpl (ei vars. etsintää). Maalimies pitää kunnon viiveen näytöllä ennen kuin palkkaa. Joku palkoista tulee minulta vasta sen jälkeen, kun His on sivulla. Lelupalkan annan vasta taskusta.

Ei kommentteja: