HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 29. huhtikuuta 2010

Pudottelua ja virittelyä

Torstai 29.4.
Pudotettu esine
Metsätie, eri kuin eilen, matkaa noin 20 metriä enemmän. Hiski kulki paremmin mukana, mutta alkoi 50 metrin kohdalla jarruttaa... Nouto ja palautus taas huippuja.
Tottis
Levekin kentällä sateessa illalla, pari koiraa treenasi tokoa. Ensin Hiskille virittelyt ja leikkiä. Sitten ylipitkä paikallamakuu. Siitä vapautus ja virittely ja pikku pätkä seuraamista. Olihan kontakti ja vire!  Ei mitään muuta ja autoon.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hyvä, että on sujunut seuraamistreenit :). Kuulostaa tosi järkevältä, kannattaa nyt tosiaan koettaa nostaa sitä virettä ja varmaan jonkin verran ottaa palkatta pätkiä + lopussa jättipalkka. Eiköhän se siitä taas kuntoon tule, voi olla että se namitreenikin (vaikka tekikin varmasti hyvää tekniikalle, eikä suoraan kyllä vaikuttanut vaikuttavan vireeseen) on Hiskillä vielä muistissa ja senkin takia on laskenut virettä enemmän kuin aiemmin?

Mutta katsellaan sitä vielä silloin kuun lopussa jos pääset tulemaan, hankala neuvoa näin, kun olen nähnyt Hiskiltä vaan niitä hyviä suorituksia :)

Hiippari kirjoitti...

Joo, virettä nyt nostellaan erityisesti paikallamakuun jälkeen. Kauheesti ei näköjään tartte muuta edes treenata :)
Voi olla, että ne namitreenitkin on vaikuttaneet, tosin niistä luovuin jo kuukausia sitten.
Mutta en mä ole yhtään huolissani. Hiskillekään ei varmaan jäänyt mitään traumaa, kun en pienestikään osoittanut, että olisin ollut siihen tyytymätön missään vaiheessa. Se mitä tapahtui, oli jotain, mille His ei itse mahtanut mitään. Ei se sitä pahuuttaan tehnyt :)
Kyllä mä varmaan pääsen sinne tapaamiseen ainakin osaksi päivää: mulla on sinä viikonloppuna Levekin luonnetestinakki...

Susan Miiro kirjoitti...

Mukavaa, että sujuu. Uskon myös, että tuo on ohimenevää.
Pentupäivä meneekin sitten poikavoittoisesti tyttöjen ollessa toko-kokeessa Hyvinkäällä.