HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 29. huhtikuuta 2010

Pudotettu, jälki ja esineet

Keskiviikko 28.4.
Sääksjärvellä kaikki.
Pudotettu esine
Vain alokkaan pituus, koska on ollut taukoa tässä lajissa. Kuoppainen ja kivinen metsätie. Lili kulki meidän perässä. Hiukan vaikeuksia jaksaa kulkea sivulla...muuten ihan erinomainen hommeli, vauhtia varmaan 100 km/t.

Jälki
Vain vajaat 200 metriä. Jana 20 m, neljä keppiä, pari kulmaa, 2,5 tuntia vanha. Hiski teki rakettimaisen eteensyöksyn, mutta sai hajun jäljestä kuin ihmeen kaupalla oikeaan suuntaankin vielä. Ekan kepin yli (ihan alussa) veteli tohkeissaan, en korjannut. Muut kepit taas riemukkaita jälleennäkemisiä. Vauhti sopiva.

Esineruutu
Miian, Miikun, Lilin ja Jannen kanssa. Hirveet röykkiöt esineitä, oli kerrankin valinnanvaraa. Ilmassa väsymystä, hysteriaa ja v-tusta...;))
Täysimittainen ruutu, kova tuuli takavasemmalta. Hiskille kolme esinettä, kaikki ihan taakse, peräkkäin, yksi kerrallaan. Tarkoituksena vahvistaa suoraan menemistä. Ensin oikea kulma: suoraan sinne ja lataushökötys suussa takaisin.
Keskelle taakse: kääntyi noin puolivälissä vasempaan. Mitä todennäköisimmin siksi, että His oli viimeinen koira ja monta esinettä oli jo ollut tuossa suunnassa. Tuli nätisti pois ja uudella lähetyksellä. Luotisuora eteneminen muovitötterölle  ja nopea palautus.
Kolmas pisto vasempaan nurkkaan: suoraan hikinauhalle, se suuhun ja mammalle.
Hetakin haki lopuksi yhden ihanan sydänlelun :)

Ei kommentteja: