HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Hyppyjä ja erikokoista esineistöä

Keskiviikkoaamu 7.4.
Tottis
Ihan vahingossa ja suunnittelematta eksyin Pirkkahallin kentälle, jolta lumet oli valahtaneet jonnekin. Koirankakkaa kentällä olikin sitten ihan riittävästi...
Vein vähän ruutukartioita kentälle ja pari palloa laidalle.
Normirutiineilla vauhtiin: maihin, yhdessä ilmoittautumaan, kontakti, odotus. Mutta sitten ei palkkaa, vaan suoraan hyppynoutoon. Menin reteesti heti metriselle. His oli ihan tohkeissaan, mutta ponnisti esteestä mennen tullen. Kolmen kerran jälkeen (ei palkkaa) luovutin ja siirryttiin matalammalle (kiroten itsekseni niitä talven matalia tokohyppyjä...) . 80-senttinen este ok>palkka.
A-este (matala). Oikein mallikas kokonaisuus alusta loppuun>palkka.
Seuraamista kartioitten ympärillä ja välistä>vilkuilemattomuudesta namipalkka.
Eteenmeno. Oikein hyvä, valmistelevaa myöten.
Uudestaan hyppy. Nyt 90-senttinen este. Kaksi kertaa hipaisi takaisintullessa, ei palkkaa. Kolmannella onnistui, oli tulossa eteen vinoon, vapautin heti ja palkkasin "lennosta".
Sitten kahden pallon leikkiä. Semmoinen alle 10 minuutin reipas treeni.

Esineruutu
Täysimittainen. Aika paljon lunta metsässä vaan vielä :( Melko jyrkässä rinteessä, niin että oikea reuna oli ylhäällä ja vasen alamäessä.
Kolme esinettä: pieni pehmolelu, silmälasikotelo ja valkoinen pieni muoviläpyskä. Oikealla takana, keskellä keskellä kahden kiven välissä ja vasemmalla ihan edessä.
Aloitus oikealta: His sinkosi heti keskellä ihan vinoon ja ehdin harmissani huutaa sen takaisin, kun se jo tuli esineen kanssa. Katos poikaa! Sitten nousi takaesine vaivattomasti. Etuesineeen se bongasi hienosti "paluumatkallaan", kun huusin pois vasemmalta takalohkolta. Aikaa ei taas mennyt paljon mitään.
Heta sai hakea vain yhden esineen, sen verran oli vielä hankea. Hiskillä on kyllä parempi tekniikka jo: se etsii (ainakin näyttää siltä), lohkon kerrallaan ja on muutenkin paremmin ohjattavissa. Nenänkäytössä ja motivaatiossa kummallakaan ei ole vikaa.

Tarkkuusruutu
Uusi metalliesine, avon kokoa. Kumpikin koira etsi ja löysi hyvin. Hiskillä oli hyvä lisähäiriö Hetasta, joka lussutti ärsyttävästi omaa palloaan ihan ruudun vieressä...

Ei kommentteja: