HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Hakutreenit ja pallosulkeiset jatkuivat...

Tottis
Teiskossa, Koivumäen kentällä jatkoin ennen hakutreenejä aamulla aloittamiani pallosulkeisia. Kenttä taas täyteen tavaraa, palloja etupäässä, paikallamakuumerkit ynnä muut myös. Sitten Hiski kentälle ja samat kuviot kuin aamulla. Kyllä se siitä jumittamisesta nytkin lopulta irti päästi, kun en antanut periksi. Otin seuraamista sekä pitkittäin että poikittain. Lopulta sain seurautettua pojan pallojen YLITSE ilman vilkuilun häivääkään! Ihan silkkaa - äänetöntä - tahtojen taistelua tämä on. Lopuksi taas se rättileikki, jossa Hiski on nyt jopa raivokkaampi kuin yleensä.

Haku
Hiskille vain kaksi maalimiestä, eka oikeassa kulmassa ja toka vasemmalla, aika radan lopussa. Pistot: löytö, tyhjä, tyhjä, löytö. Hyvät laatikkopistot, kaikki muukin ok. Se pakollinen kauneusvirhe: ekan mm:n palkkauksen jälkeen oli kovakorvainen ja jäi nuuskimaan jotain. Kymppi miikka siis :)

Heta sai vielä lopuksi etsiä yhden esineen metsästä.

Nyt pidetään kahden vuorokauden täysi treenitauko ennen lauantaista EK1-kisaa.

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onko sulla Kaarina niitä leirin Jonten tokon muistiinpanoja niin että voisit mulle laittaa? Muistan lueskelleeni niitä leirin jäljiltä jonkun blogista, mutta en muista mistä :P

Anonyymi kirjoitti...

Muistaisn että Oili on tehnyt aika hyvät kirjoitukset siitä.

Pia

Hiippari kirjoitti...

Olit jo ilmeisesti ehtinyt saaeda postituslistallakin vastauksen, mutta siis tuolla Tendingin koulutusosiossahan se Oilin juttu on ollut viime kesästä asti: http://www.tending.info/koulutus8.html

Hiippari kirjoitti...

Niin ja Jontehan kehottaa kehumaan paljon, kun koira jättää pallot rauhaan. Olen nyt toistaiseksi jättänyt "hetikehumiset" pois ja olen aika eleetön, annan ne kehut vasta, kun homma on onnistunut kunnolla. Minusta se sopii Hiskin tapauksessa paremmin. Mutta katsellaan nyt... ja voihan sitä välillä ihan vaihteluksi kehua enemmän ja heti.

Katri ja Merkka kirjoitti...

Hirveästi tsemppiä kokeeseen, peukut on taas pystyssä!

Laura kirjoitti...

Todellakin, tsemppiä kokeeseen! :))

Anonyymi kirjoitti...

Teille ei varmaankaan tarvi pitää peukkuja mutta olen hengessä mukana :) Toivottavasti tulospalvelu pelaa :D

t. Lili & likat

Hiippari kirjoitti...

Peukkuja saa pitää, kyllä kiitos! Ollaan ensimmäistä kertaa täysin vieraalla kentälllä kokeissa...sitä mää jännitän jo nyt.

Susan Miiro kirjoitti...

Tsemppiä kokeeseen! Kyllä se hyvin menee =))