HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 9. kesäkuuta 2011

Haku ja janat

Haku
Torstai-iltana myöhään Sääksjärvellä. Hiskille ukko, ukko (kulmat ylisyvällä), tyhjä, tyhjä ja ukko. Ilmaisut kaikkiin. Toinen mm ei palkannut. Poistulot hallinnassa.
Muuten hyvä, mutta eka tyhjä taas tolkuttoman laaja, joskin syvä ja laatikko. Lisäksi toisen tyhjän jälkeen sivulletulo takkusi pahemman kerran, olisi niin kovin mielellään ryysinyt suoraan yli. Kun yhden kohdan saa kuntoon, seuraava mättää :( Nyt pitää ottaa satsi niitä keskilinjalle kutsumisia maalimiehiltä, jotka pitävät koirasta kiinni. Sunnuntaina on Reijan hakukoulutus, saas nähdä, löytyykö uusia vinkkejä hommaan. Hiton kuumaa vaan luvattu, hiostaa jo etukäteen ajatuskin koko päivästä hyttysmetsässä.Onneksi ei olle menossa toko-ässämmiin :) Onnea kovasti kaikille, jotka osallistuvat!
Janat
Ennen hakutreeniä kävin polkaisemassa kaksi jäljenpätkää, toinen oikealle, toinen vasemmalle, yksi keppi. Toinen jana noin 40 metriä, toinen runsas 10. Kepit piilotin: toinen oli kuopassa, toinen kunnolla varvikon seassa.
Ensimmäisellä janalla taas se sama kaava: pätkä oikeaan suuntaan, sitten "eiku" ja käännös takaisin, eli takajälki. Nyt yksinkertaisesti paheksuin. Toinen, se pitempi oli oikein hyvä. Täytyypä tarkkailla myös, onko janan pituudella jotain merkitystä. Keppien löytymisessä ei mitään ongelmaa.
Tottikset ei innosta edelleenkään. Hiski olisi vedessä koko ajan, sille kasvaa tätä menoa evät ja kidukset.

Ei kommentteja: