HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 10. syyskuuta 2009

Jälkeä

10.9. jälki
Poljin itse normimetsään, pituutta 1,2 km, ikä 1,5+ tuntia. Seitsemän keppiä, kulmia siellä sun täällä joka sorttia. Koitin tehdä kaikenlaisia kikkoja: pari kertaa koukkasin pellolle ja jatkoin pellon reunaa, josta taas puikahdin takaisin metsään. Lopun jäljestä tein kulkemaan ihan tien viertä, josta oli varmaan mennyt paljon koirankusettajia. Yksi siivu kulki ihan teollisuusrakennuksen kulmalta ja epävirallisen metsäkaatiksen keskeltä. Kävi aika kova tuuli.
Jana noin 30 metriä, vattupusikossa, josta jälki jatkui suht paljaalla maalla ja kivikossa.
Jana oli aika paha: His ei varmaan oikein tajunnut koko hommaa, kun jana oli niin oudossa paikassa ja ajoi kunnolla jäljen yli, sitten yritti sitkeästi takajäljelle, minkä kielsin. Muuten poika jäljesteli oikein hyvin: kannattaa näköjään tehdä aloitus vaikealle alustalle, se lisää tarkkuutta, kun alussa vauhtia tuppaa muuten olemaan ihan liikaa. Yksi terävä kulma ja yksi suora kulma tuottivat vähän vaikeuksia, mutta muuten ei mitään valittamista.
Mikä hienointa: His nosti reippaasti ja epäröimättä kaikki 7 keppiä! Toisesta kepistä tosin en ole ihan satavarma, olisiko mennyt yli, sillä kun huomasin Hiskin reagoineen keppiin, sanoin hiljaa "tarkkana" ja se alkoi etsiä tarmokkaasti.
Mutta joka tapauksessa vallan mukava suoritus.

Ei kommentteja: