HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 17. syyskuuta 2009

Passeli peltojälki yms

Peltojälki nro 3. 17.9.
Pituutta 1 km, 1,5 tuntia vanha, 5 kpl keppejä. Viisi suoraa kulmaa, kaksi terävää. Aamuruuat jälleen jäljelle kylvettyinä, niin, että alussa ja lopussa enemmmän,keskellä vain vähän. Tuulista.
Ei tynnyrivaljaita nytkään. Jäljen nosto kaukaa, ei käskyä. Hienosti sujui. Jatkoi vauhdilla, ensimmäinen keppi jäi, puhdas työtapaturma. Kaikki kulmat hienosti ja varmasti, vain yhdessä teki laajemman tarkistuskaaren. Loput kepit nosti riemukkaasti. Nappuloista ei syönyt varmaan kymmentäkään, mikä oli kyllä ihme: nälkä olisi kyllä pitänyt olla, koska sai illalla vain puolet normaaliannoksestaan eikä aamulla mitään.
Onneksi mulla oli sapustaa vielä purkissakin, ettei tarvinnut tyhjin vatsoin jäljeltä lähteä :)
Nyt Hiskonen oli oikein elementissään taas. Kokisikohan se nuo tynnyrivaljaat jonkinlaisena pakkopaitana kuitenkin...?
Esineruutu
Täysimittainen, huonosti tallattu ruutu. Kolme esinettä, yksi oikealla takakulmassa kahden mättään välissä, yksi samalla linjalla oikeassa edessä, kolmas vasemmalla aika keskellä.
Hiski toi heti oikean etuesineen, mutta takaa ei löytynyt. Haki sitten sen toisen etuesineen. En pistottanut yhtään, annoin hakea ihan omalla tyylillä. Jätin näihin kahteen.
Heta sai hakea kolmannen ja joutuikin tekemään aikalailla töitä sen eteen.
Hetalle vielä pudotettu esine, matkaa lähetyspaikalta esineelle melkein 300 metriä. Hakihan se senkin.
Huomenaamulla sitten suunnataan Hiskin kanssa Kiteelle jälkileirille rajavartijoiden oppiin. Odotan kovasti, että saan uusia vinkkejä ja paljon pohdittavaa. Hetan pudotan matkalla Katrin hyvään hoitoon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, kuulostaa tuo jälkileiri mielenkiintoiselta! Jos vaan viitsit niin kirjoittelehan sitten muutama sananen annista!

Pia