HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 10. kesäkuuta 2010

Ei niin kovin syvällistä treenausta

Esine-etsintäkisa Heta-Hiski
Paikka takapiha. 15 esinettä, jotka Kalle, 8 vee, Aapo, 7 vee ja Elsa, 3 vee, hajasijoittivat melko mielenkiintoisesti. Hurjan juoksentelun lomassa  tavaraa kannettiin tiuhaan tahtiin kahteen kekoon. Aikaa meni viitisen minuuttia. Yleisö kannusti tasapuolisesti kumpaakin.
Tulos: Hiski 11, Heta 6 esinettä. Siis mitennniin 17 esinettä? Juu, jostain rekut kaivoivat kaksi ylimääräistä. Molemmat palkittiin tasapuolisesti.
Tottis
Etupäässä seuraamista silloin sun tällöin (miksiköhän...?) ja siirtymiä (kapula käteen, ja heilahdus, mutta ei heittoa, seurautus telineiden eteen, ei käskyä) jne. Plus jääviä, varsinkin juoksusta seisomista, osina. Kaikissa takapalkka. Olen keskittynyt omaan olemukseeni, eli yrittänyt muistaa kropan ja hengityksen, jotka unohdin kokonaan lauantaina. Ei yhtäkään noutoa, hyppyä eikä eteenmenoa. Lenkeillä lennosta maahan-käskyjä.
Jäljet
Pari janatreeniä ja yksi lyhyt keppitreeni. Ok
2xtarkkuus
Ok.
1xpudotettu
Ok
Haku
Uusi paikka. Neljä maalimiestä suoraan edessä. Kolme suorapalkkaa, toka kiintorullalla. Kaikkiin apu:  ekat käveli kulmiin, tokalla ääni, neljäs pako. Sekä ruoka- että lelupalkat.

Hiski on niin hurahtanut uimiseen, että se hipoo hulluutta.Se, että joku muu menee järveen tai leikkii vedessä, on ainoa asia, joka saa hra Hörökorvan huutamaan suoraa huutoa.

2 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Voi sä olit vaihtanut ulkoasua! Tää on kiva ja noi tulokset tuolla reunalla on kiva lisä =)

Hiippari kirjoitti...

Kiitos, mutta tää on kyllä melkoisen vaatimatonta teidän hienoihin sivuihinne verrattuna...Olen ihan tumpelo näissä jutuissa.