HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




tiistai 29. kesäkuuta 2010

Hyvinkäällä tottista ja esineet

 Tottikset
Aamupäivällä otin takapihalla eteentuloja ihan lyhyeltä matkalta ja sivulletuloja eri suunnista. Ei millään meinaa taas tulla suoraan, huoh.
Lisäksi omatekoinen metrinen telineviritys ja hyppy lelun perään edestakaisin. Koska tuo meni heti hyvin ja ilmavasti, jätin yhteen kertaan. Jännittäytymistreeniä+palkkausta ja pallomerta hieman.
Illalla Tending-porukkaa: Virve, Seija, Antti, Päivi ja mä ynnä koiruudet tietty,  kokoontui vinttikoiraradalle. Olikin valtaisa ja hieno nurtsi, mutta ilo loppui lyhyeen, kun kävi ilmi, että kentällä oli juuri alkamassa vinttikoirien maastokisa. Jouduttiin siirtymään toiselle kentälle, jossa oli pitkää heinää ynnä kaikenlaista möykkyä eikä telineitä ollenkaan.
Häiriöitä oli kyllä riittävästi, kun vinttikoiria pissitettiin siinä samaiselle kentällä...
Hiskille keskittymistreeni, eli vain ilmo (kaksi kertaa>palkat), pitkä paikallamakuu, seuraamispätkiä, käännöksiä ja siirtymiä (kapuloille yms), ynnä henkilöryhmä. Kaikissa käytin lelua näkyvillä joko takataskussa tai kainalossa ja ja jännittäytymistä apuna myös ja kyllähän tuo noin pelitti oikein hyvin. Palkkaus tiuhaan.
Sitten ajeltiin jonnekin Mäntsälän metsiin, jossa:
esineruutu
Hiskille kolme vierasta esinettä, kaikki peräkkäin oikealle. Haki ensin takimmaisen, oli vaihtaa tuodessaan etuesineeseen, pääsin huomauttamaan, jee, eikä vaihtanutkaan. Sitten keskimmäinen. Ei juoksentelua missään, vaan suorat pistot joka kerta, olin tyytyväinen. Vauhti ei kylläkään nyt päätä huimannut, mutta mitä siitä.
Meidän autot oli parkkeerattu kävelytielle(!) ja siihen pysähtyi poliisiauto. Olin jo ihan varma, että nyt rapsahti sakot koko jengille, mutta ei: poliisit olivat vain kiinnostuneita meidän esineruutuilusta ja jäivät vähäksi aikaa katselemaan. Kivoja sinivuokkoja Hyvinkäällä!
Mukavaa oli treenata välillä muilla mailla. Kiitos Virvelle, kun järjesti!

Ei kommentteja: