HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 17. kesäkuuta 2010

Viikon 24 treenipaketti

"Jäljet"
Kaksi nysää, vasemmalle ja oikealle, pitkät janat. Pari keppiä kummassakin. Toiseen tein semmoisen jipon, että kulma tulikin heti kepin jälkeen. Hiski meni vipuun ihan täysin, suoraan etenemällä se joutui kaiken lisäksi soramontun pohjalle, jossa seikkaili hetken aika ihmeissään. Kun tiesin, mikä on homman nimi, en tietenkään mennyt perässä. Pitänee välillä taas ottaa jotain vähän vaikeempaa, kun Hiskillä on ollut kovin helppoja jälkiä koko kesä. Janat oikein hyvät eikä muutenkaan mitään erityistä.
Myös yksi puhdas keppitreeni: keppejä kuusi tai seitsemän, parinkymmenen metrin välein. Muistaakseni yksi keppi jäi, muuten varsin mallikasta ja rauhallista työskentelyä.

3xtarkkuus. Kovassa tuulessa. Ihan loistavasti, tosi pienet esineet.

Tottiksia
Siellä sun täällä, kentällä ja kotipihalla, entiseen malliin. On harjoiteltu mm. ilmoja, siirtymiä (telineiden eteen, ei suoritusta, kapulalle, ei käskyä), jääviä, seuraamista kertaalleen koko kaavio, kesken humputtelun maahanmenoja.  Yhden ainoan kerran paikallamakuu ja kerrassaan yksi noutokin. Sivulletulot jää  vajaiksi, sitä tarttis taas alkaa hinkata. Aloituksen hyvistä kontakteista ja heti virityssanan jälkeen palkkaamista sekä palkkaamista myös vain kehuin. Kaikki hommat takapalkoin. Pallohäiriöitä myös edelleen. Omaa ryhtiä ja hengitystä olen yrittänyt muistaa tarkkailla...

Haku
Pelkkiä palauttelevia meidän hakutreenit nykyään - eikä nämäkään poikkeusta tehneet. Kolme ukkoa, kaksi ekaa suorapalkoin, piti ottaa ääniapuja ja haamuja, mutta (uusi) alue oli niin selkeä, kävi hyvä tuuli ja His oli niin selvästi hajulla ja kartalla, että otin kaikki valmiina. Jonkinlainen punainen lanka oli, että paikkailtaisiin sitä Parkanon EK:n lievästi itsenäistä keskilinjan ylittelyä tyhjältä...Eka mm oli oikealla kulmassa. Lili piti kiinni ja minä menin vähän vastaan ja huusin pois, eteenpäin. Tuli oikein nätisti vierelle, pysäytin, seurautin vähän ja lähetin heti yli. Toka mm, Paula taas suoraan edessä. Hän piti taas kiinni ja huusin Hiskin luokse eteenpäin ja lähetin pysäytyksen jälkeen kolmannelle maalimiehelle. Tämä oli rullailmaisu, jossa ei moittimista. Oikein kiva, pikku treeni ja His oli aivan innoissaan ja iloinen., ei sille ainakaan ollut jäänyt mitään ahistusta liivisekoilusta :)

Pudotettu esine
Haun jälkeen keskilinjalla, Herin jälkeen, suunnilleen avoimen mittaisena. Seuraaminen olisi taas saanut olla huomattavasti parempaa: nokka pyrkii maata kohti.
Muuten taas kerran oikein hyvä ja nopea hommeli.

Aijuu ja ollaanhan me "esineruutuakin" treenattu: tehtiin joku päivä Aapon kanssa koirille takapiharuutu, jonne veimme 12 esinettä, Aapon valitsemia (mielenkiintoisia lelu-ukkeleita yms) tietysti. Koirat toivat taas esineitä kilpaa: Heta toi Aapolle ja Aapo sai myös palkata Hetan lihapullilla :). Molemmat oli päteviä. Tulos: Hiski 7, Heta 5. Kissanruuat loppupalkaksi molemmille.

Ei kommentteja: