HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




maanantai 14. kesäkuuta 2010

Hetan uusi rooli

Kun Hiskiä nyt on kehuttu niin kovasti, niin pitää muistaa Hetaakin. Sillä on upouusi, merkittävä rooli lasten maskottina ja pehmoleluna. Kuka olisi uskonut vaikkapa viisi vuotta sitten, että neiti antaa lasten paapoa ja pussailla ja jopa harjata!
Lisäksi Heta etsii kadoksissa olevat pallot ja muut pikkutilpehöörit pihapiiristä hetkessä. Lapset sanoo, että "jos ei Heta löydä, niin ei sitten kukaan muukaan " :))

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hetalla on kyllä tosi tärkeä rooli. Mairekin on saanut sellaisen seniorikansalaisen kevyen lisämahdollisuuden ansaita vähän särvintä sen jokapäiväisen leipänsä päälle, eli jos joku ei vaikka osaa liikkeestä istumista tai jotain muuta tottisjuttua, niin Maire pääsee näyttämään miten temppu tehdään ja miten siitä voi saada ruokansa palkinnoksi.

Laura kirjoitti...

Vanhuskoirilla on tosiaan tärkeä rooli :). Heta näyttää kyllä onnelliselta tuossa kuvassa!

Hiippari kirjoitti...

Heta ei oikeastaan ole vielä vanhus: vasta 7 vee, mutta kun se reppana on lonkistaan ihan kaput, niin se vaikuttaa paljon vanhemmalta. Ei sillä kyllä kipuja näyttäisi olevan, mutta liikeradat on ihan onnettomat ja lihakset takaa surkastuneet :(

Laura kirjoitti...

Kaarina: niin joo totta, Hetahan on itse asiassa Glendaa nuorempi. Jotenkin vain se näyttää jo niin harmaantuneelta tuossa kuvassa, että muistelin sen olevan jo iäkkäämpi :)

Toivottavasti se saa viettää vielä pitkään iloisia eläkeläispäiviä ilman sen suurempia vaivoja!