HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Hiskin kolmas EK3: 280 p :)

Nyt on sitten kisaputki tältä erää täynnä: kolmas EK-koulari voi-luokasta heltisi tänään Nurmijärveltä Impivaaran hallien järjestämässä kisassa, jota tuomaroi Maikku Mönkkönen.
Pientä taisteluväsymystä näkyi sekä koirassa että emännässä, mutta kyllä me urheasti räpiköitiin (His varsinkin) maaliin asti.
Maastosta tuli 195 pojoa ja tottiksesta 85, eli yhteensä toi 280 pistettä.
Maastopisteitä lähti jäljen janalta kaksi (kaksi kertaa väärä jälki...), hausta kaksi ("liiankin itsenäistä työskentelyä", hehheh) ja tarkkuudesta yksi.
Haussa molemmat ukot oli samalla puolella (oikealla) ja tyhjiä pistoja tuli siitä syystä poikkeuksellisen paljon, olisko ollut peräti viisi kpl. 
Täydet tuli pudotetusta ("nappisuoritus", kuten olikin, seuraamista myöten) ja esineruudusta. Viimeksimainittu oli jännästi niin, että etuosa oli ihan tasaista, sitten nousi jyrkkkä mäki koko takaosan pituudelta. En oikein tykännyt tällä kertaa Hiskin työskentelystä: se haravoi ruutua tosi leveälti eikä irronnut kunnolla esim. oikeaan kulmaan. Esineet oli tosi helppoja, yksi oli aivan edessä. E-ruutukuuri odottaa.
Tottis oli taas hiukan tuskaista pakkopullaa: His oli ensin paikallamakuussa (oli levoton) eikä seuraaminen ollut parasta mahdollista, jos kohta ei toivotontakaan. His otti kovasti häiriöitä, ei keskittynyt kunnolla ja teki paljon pikkuvirheitä. Pisteitä tuli 85, missä minun mielestäni oli muutama pojo liikaa, mutta ei valiteta.
Loppujen lopuksi oltiin toisia (kuusi koirakkoa luokassa).

Me ollaan Hiskin kanssa nyt ansaittu LOMA! On käyty kuudessa pk-kokeessa huhtikuun lopusta lukien. EK-putki aloitettiin tyhjästä 15.5. ja sen jälkeen on hakattu kisa ja tulos-tahtia alokkaasta avon kautta kolmeen voittajan-tulokseen, joista kaksi on ykköstuloksia. Tämä riittäisi oikeastaan koko vuodelle... Tällä hetkellä tuntuu siltä, etten halua nähdäkään minkäänlaista tottiskenttää.

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hurjan suuret onnittelut! Olette kyllä loman ansainneet :)

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahdottoman kova suoritus. onnea ja hyvää lomaa :) . t.PiaP

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

VOI MAHOTON teidän kanssanne :D Kyllä sun pitää ehdottomasti jatkaa meidän treenaamista tuonne EK-puolelle, teen "mitä vain" ;)

Ens vuonna pikku Hiskosesta tulee mitä todennäköisimmin KVA, ja uskon että se ei tuohon yhteen lajiin jää :)

Mukavaa ja rentouttavaa lomaa, toivottavasti säät suosii teitä :)

Lili & likat

Hanna kirjoitti...

HipHurraa ja hurjan PALJON ONNEA!
Vau mikä tulostahti!
Nauttikaahan lomailusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä te olettekin olleet ahkeria ja taitavia! Onnea taas ja palauttelevaa lomailua, molemmille!

Toivottaa Saija

Laura kirjoitti...

Olette tosiaan lomanne ansainneet, vaikka lomailisitte vuoden putkeen :)). Onnea vielä, ihan mieletön suoritus noin nuorella koiralla! Ja taas me voidaan Glendan kanssa röyhistellä ja kehuskella :)))