HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Harvinaista herkkua

Nimittäin vieraan polkema jälki keskiviikkoiltapäivänä. Minuuttiaikatauluun sain sovitettua treffit Tarja S.:n  kanssa Sääksjärvellä. Poljin Hokkaselle 350 metriä pitkän jäljen ja Tarja Hiskille jäljen, joka gepsin mukaan oli lähes 600 metriä.Kuusi keppiä.
Hokkasen pätevän suorituksen jälkeen ajettiin meidän jälki, joka oli vanhentunut runsaan tunnin.
Voi että, miten Hiski oli pätevä! Olin ihan mykistynyt. Jana ei nyt ollut ihan parasta a-ryhmää, se oli vissiin 50 metriä pitkä ja Hiski sekoili siinä melkoisesti. Mutta itse jälki oli HIENO.
Kulmia oli ihan tajuton määrä, oli suoraa ja terävää, oli polun ja tien ylityksiä, puunrunkojen ylityksiä, kivikkoa, siksakkeja ja ties mitä. Tarja oli tehnyt ihan mahtavan haastellisen jäljen, iso kiitos!!!
Kaikki kepit nousivat epäröimättä ja Hiski jäljesti sataprosenttisen varmasti. Tästä ei jäljenajo enää parane :D

Tottikset
Ei meinaa muistaa enää, mitä on tehty...Maanantaina ainakin oltiin Pirkkahallilla, jossa oli niukasti häiriöitä, valitettavasti.
Vietiin yhdessä eteenmenopallot ekaksi kentän reunaan ja sitten otettiin vähän seuraamista ja nouto. Nouto oli löysä ja vino ja uusittiin eikä sittenkään oikein kunnollinen. Ei ollut oikein noutofiilistä pojalla.
Eteenmeno, mutta ei palloille asti, mikä hyvä. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo ynnä hillumista.
Lisäksi yritettiin treenata parkkiksella kaukoja, jotka ei sujuneet ja luoksetulon pysäytyksiä, jotka ei myöskään sujuneet, tietenkään. Aloitan tämän liikkeen nyt kokonaan alusta, ei tuu mittään.
Pihatokossa kaukoja. M-S nyt tökkii urakalla aina, kun ollaan ulkona. Joko liikkuu tai tarjoaa istumista. Keittiössä osaa ihan hyvin :(
Tunnari x 3, kaikki oikein, jipii!
Hyppynoutoa, 80 sentin esteellä, kapulanheitot vinoon joka suuntaan. Ei yhtäkään kiertämistä.
Keskittymistä/kontaktia/lähtöjä kaikkiin suuntiin ja pikku pätkät seuraamista. Hienosti.
Ruutu x 2. Ensin lähetyxs läheltä. Hyvin. Sitten kaukaa - edelleen hyvin, vau!
Luoksetulon pysäytyksen uudelleenohjelmointi. Uusi käskysana, lyhyt matka, pilkotaan liike lopusta. Ajatus pitää nyt ensin "ajaa sisään."

Ei kommentteja: