HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 8. lokakuuta 2010

Ihan vähän kaikenlaista

Ei varsinaisesti ole treenattu, kunhan on puuhasteltu vähän sitä sun tätä, ettei Hiskiltä ihan kuuppa leviä.
Tiistaina otettiin pieni palauttava hakutreeni Kangasalla Lilin avustuksella.
Oikealle tyhjä ja sitten löytö vasemmalta. Tyhjän piti olla semmonen nätti 30 metrin levyinen laatikko: His juoksi varmaan lähemmäs 100 metriä. Ilmaisu ja palkat ukolta. Eipä ollut motivaatio kärsinyt vaikeasta voi-radasta :)
Tokoa
Pihassa on otettu tunnaria, yllättävän hyvin edelleen.
Kaukoja takapalkalla. Aika tahmeeta touhua, mutta periaatteessa ihan oikein.
Seuraamisen lähtöjä eri suuntiin. Ok
Kiertoja. Kymmenen kertaa pelkkiä kiertoja, sitten stoppi. Näitä monta toistoa. Ei pysähdy tarpeeksi nopeasti minun mielestäni. Ei edistystä.
Ruutu. Olen pidentänyt matkaa. Näytin ensin oikean paikan. Jäi monta kertaa seisomaan ruudun eteen odottamaan uutta käskyä. Otin alusta uudestaan, en halua, että tuosta tulee tapa. Paransi. Vein myös pallon ihan ruudun takarajalle. Uskomatonta: meni ruutuun, pysähtyi - eikä koskenut palloon!
Metallikapulan noutoja. Ei mitään ongelmaa.

Torstai-iltana käytiin Levekin kentällä ja oltiin ainoa koirakko viimeisessä ryhmässä, pöh.
Siellä otin tunnarin oikealta etäisyydeltä, käskytyksin, vieraan hajuiset siis. Se matka aiheutti heti syöksähtämisefektin ja sen myötä väärän kapulan tuonnin: "kahmaisen tuosta nyt vaan äkkiä jonkun". 2xuusinta vähän lähempää ja niin, että rauhoitin kunnolla ensin. Nyt haisteli hyvin ja toi oikean kummallakin kertaa. Hyvä His!
Tunnaria ei kyllä voi ottaa ruudun tai noudon jälkeen...
Sitten kaukot ensimmäisen kerran käskytyksellä (siis kaikki asennot). Hupsista: seisomisessa pompsahti eteenpäin ja tarvitsi muihinkin kaksi käskyä. Ihan hajamielisenä. Tämä ei ole Hiskin lemppari, ei. Treeniä, treeniä.
Vielä pitkät pätkä seuraamista käskytyksin. Hirveen hirvee vire, painoi tosi pahasti.

Perjantaiaamuna hierojalla: Hiski suorastaan heittäytyi Terhin syliin :) Terhi ei löytänyt mitään jumeja ja hänen mielestään His on muutenkin hyvässä kunnossa. Ehkä se telineen kiertäminen oli vaan tilapäinen nukahdus/herpaannus. Mutta tarkkaillaan tilannetta.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Hyvä ettei Hiski ollut jumissa, vahinkoja sattuu kaikille, eli eiköhän se kiertäminen mene sellaisen piikkiin! :)