HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Superhiski vauhdissa

Sunnuntaina teemana esineet eri muodoissa.
Esineruutu
M-L, Virva, Liisa, Lili ja mä ynnä koirat mukana.
Hiskille neljä vierasta esinettä, kolme normikokoista, yksi selvästi alamittainen. Yksi oikealle keskelle, toinen keskelle eteen ja kaksi vasemmalle peräkkäin, keskelle ja ihan takanurkkaan.
Ei olisi juuri voinut mennä paremmin: His toi kaikki oikeassa järjestyksessä, ei siis sinkoillut sinne tänne, vaan meni juuri sinne, minne lähetin. Ja nopeasti, hommassa ei mennyt kaikkiaan varmaan kuin pari minuuttia.
Tarkkuus
Marja-Leenan kanssa. Esineenä pienenpieni muovipää, jota Vici-rotikka ei löytänyt ilman apua. Lisäksi se mylläsi koko ruudun ihan ylösalaisin, mikä ei haitannut Hiskiä yhtään. Hiski bongasi esineen heti, mutta paikallistamisessa meni hetki. Pudotti hiukan liian aikaisin, muuten loistosuoritus.
Pudotettu
Tehtiin melko haastava rata: kaksi polun ylitystä, pusikko ja jyrkähkö mäki+kivikko. Seuraaminen oli ällistyttävän hyvää, ei yrittänyt oikeastaan yhtään edelle. Itse hanskan haku sujui taas kuin tanssi.
Olipas harvinaisen onnistuneet esinetreenitjoka lohkolla. Pitkä tauko on tehnyt pelkästään hyvää näköjään :)

Pihassa vielä vähän tokottelua:
Ruutu
Paljon toistoja vähän eri etäisyyksiltä niin, että kävin aina näyttämässä paikan ennen lähetystä. Halusin monta onnistumista peräkkäin ja niitä sitten tulikin ihan roppakaupalla tällä systeemillä.
Tunari
Paljon toistoja myös, halusin tässäkin onnistumisia. Otin ensin ison kasan ja laitoin oman siihen viereen, mutta His ei meinannut millään löytää sitä, vaan touhusi kasan kimpussa. Sitten ihan pelkkää omaa muutama kerta ja lehdillä peitettynä. Sen jälkeen taas kasa ja oma oli sivummalla. Nyt hiffasi idean. Sitten monta kertaa vielä paljon kapuloita ympyrään ja oma joukkoon. Sujui hyvin ja saatiin monta onnistunutta toistoa.
Metallinouto
Monta toistoa näitäkin: oman kanssa ei mitään ongelmia, kiertää myös hienosti kapulan taakse. Tein myös niin, että heitin, mutta en antanutkaan "nouda"-käskyä. Halpaan meni, mutta oppi taas ehkä jotain :)

Ei kommentteja: