HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Jälki ja lisukkeet

Jälki
Keskiviikkoaamuna tavattiin Tarja S.+Hoski-bouvier Lempäälässä. Tein Hokkaselle pelastusjäljen, eli kökin itse jäljen päässä ja Tarja polki Hiskille noin alokkaan pituisen jäljen runsaiden kulmailujen - sekä suoria että teräviä - kera. Kuusi keppiä. Jäljellä oli myös ns. paluuperä. Jälki ei ollut tuon pitempi, koska nilkka vaivaa edelleen aika pahasti. Kuusi kpl keppejä. Jana oli nyt aika lyhyt.Vanheni kaksi tuntia.
Hiskillä oli mestarin otteet. Janalla veti vähän vinoon, mutta en pidä pahana virheenä. Muuten homma sujui mahtavasti: kaikki kepit nousivat helposti ja iloisesti, missään kohtaa ei oikeastaan ollut ongelmia, kulmissa oli varma tahti. Paluuperän His kyllä oikaisi...
Yhteislenkki Heta +nulikat Hiski ja Hoski teki myös terää. 
Vieraat jäljet siis Hiskille tosi nannaa, lisää niitä.
Heta sai vielä etsiä Hoskilta jääneen avaimen ja ihmeen helposti se sen löysikin, vaikka alue oli aika suuri.

Tottikset/tokot:
Ideaparkin parkkiksella Tarjaa odotellessa hirmupitkää seuraamista>Hiskillä hämmästyttävän hyvä asenne ja suorastaan liikuttava kontakti. Myös lähtöjä eri suuntiin. Ei palkkaa, vain suulliset kehut.
Tunari. Ensin laitoin ison kasan viereen oman eteen. Hyvin. Sitten toiselle puolelle, edelleen hyvin. Sitten kasan taakse. Taas hyvin. Sitten kolme toistoa niin, että kapulat oli ympyrässä ja oma siellä joukossa eri paikoissa. Haisteli tosi nätisti ja toi joka kerta oikean. Kannattaa näköjään aloittaa helpoista, se rauhoittaa Hiskiä selvästi ja se keskittyy hyvin, kun on varma asiastaan.
Ruutu>pitkältä matkalta. Ensimmäisellä kerralla meni suoraan oikeaan paikkaan, sitten ei enää osannutkaan, vaan pysähtyi aina ruudun eteen :) Mentiin sitten monta kertaa yhdessä, näytin paikan ja lopuksi vein pallonkin. En halua paineistaa tässäkään Hiskiä yhtään, se vaan hermostuu ja alkaa sählätä, jos ei tajua täysin, mitä ajan takaa. Tehdään kaikessa rauhassa tätä, ei ole kiirettä.
Noudot: metalli>hyvin. Kaksikiloinen hämyillen. Ei mennyt halpaan, kun annoin seuraa-käskyn enkä nouto-käskyä, mutta sitten ei uskaltanut enää noutaa nouto-käskyllä reppana, vaan tarjosi aina vaan tiiviimpää seuraamista ja kontaktia...Oli ihan hermona jo. Oli pakko ottaa uusi perusasento ja näyttää käsimerkki.
Peruuttamista, luoksetuloja läpijuoksuina paljon. Kiertoja, ihan huvin vuoksi.
Kaukoissa olen nyt tehnyt vain sei-is-vaihtoja. Alkoi nimittäin kuitenkin kiusata se, että His siirtää takajalkojaan siinä eteenpäin, vaikka siis etupää pysyy. Nyt olen saanut takakintut pysymään paikoillaan - takapalkalla.  Palkka vain, kun mikään ei liikahda.

Ei kommentteja: