HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 18. tammikuuta 2011

Hiskin tiistaitokot

Viikko 3, tiistai, aamulla Meiränhallissa. Pari agikoiraa treenasi samaan aikaan.

Kaikki voi-liikkeet ensin ilman palkkaa yhteen syssyyn, osa helpotettuina. Liikkeiden välilläkin pidin hallinnassa.
Paikallamakuu. Ihan vaan itsekseen, mutta ihan ulosmenoaukon lähellä häiriöiden lisäämiseksi.
Luoksetulo. Vartaloavut. Ei se silti hallissa tätä osaa, valuu seisossa ja maahanmeno on ihan persiistä.
Seuraaminen. Tehtiin kaikki temput. Ei kai kauheen pahakaan, mutta eihän se yleensä olekaan huono, kun ei ole juuri häiriöitä...
Kaukot. Ihan läheltä kaikki asennot kahteen kertaan. Hiukan pompsahti  takamus S-I...Liikkui ehkä 10 senttiä. Muuten yllättävänkin hyvä.
Hyppynouto. Hyvin muuten, mutta jäi aika kauas eteen.
Liikkeestä istu. Hyvin
Ruutu. Jäi ensin teen, uudella käskyllä hyvä paikka. Loppu ok.
Liikkeestä maahanmeno. Joo
Tunnari. Vähän kisaetäisyyttä lähempää. Nosti reunimmaista, pudotti ja otti oman.
Metallinouto.  Oikein hyvin tarttui ja toi.
Vasta tästä lelupalkka ja riekunta.
Jos tämä olisi ollut koe, kaksi varmaa nollaa olisi saatu: luoksetulo ja tunnari. Ruudusta ja kaukoista olisi ehkä jotain herunut...
Tunnarista en kuitenkaan ole kovin huolissani, enkä ruudustakaan, Hiski on niistä hyvin jyvällä, vaikkei ne aina onnistukaan. Se ei ole vaan vielä saanut tarpeeksi varmuutta ja rutiinia. "Uusista" liikkeistä suurimmat ongelmat on luoksetulossa ja kaukoissa. Stopit ja kaukoista varsinkin S-I on poitsulle edelleen vähän hämäriä jutskia.

Sitten treenattiin vielä yksittäisiä liikkeitä kunnolla palkaten.
Tunnariin parikin toistoa, jotka molemmat sujuivat vallan mainiosti. Lopuksi vielä oman kätkemistä, mikä on Hiskistä tosi kivaa.
Kaukoissa onnistui nyt ensimmäistä kertaa aika kaukaa M-S niin, ettei liikkunut yhtään eteenpäin. Jes! ja muutama liikkumaton S-I myös saatiin aikaiseksi.
Ruutuunmenot onnistuivat enimmäkseen, ja paikkaa haettiin vielä erikseen.
Luoksetuloa koitin vähän lyhyemmältä matkalta ja silleen se nopea pysähtyminen onnistuukin paljon paremmin.
Loppuun vähän seuraamista hengityskikkailuin ja namipalkoin, kun meteli agipuolella yltyi. Sujui. Seuraamisesta suoraan ruokapurkille ja kunnon rauhoitus.
Hiskin "turnauskestävyys" on mun mielestäni parantunut paljon, tehtiin aika pitkään hommia, mutta näytti siltä, että se olisi kyllä jaksanut vielä vaikka kuinka.

Heta ei päässyt tällä kertaa mukaan, koska sillä on paha ripuli. Oksensi ma-aamuna ja pidin paastolla koko eilisen päivän. Silti jouduin viemään puoli neljältä yöllä ulos. Aamulla annoin hiukan ihan ohutta velliä. Olin 2,5 tuntia poissa ja sillä välin oli kura lentänyt. Onneksi jätin Hetan kylppäriin, muuten olisi ollut aika mielenkiintoinen kotiinpaluu. Kh:n sain pestä kokonaan. Housukarvat leikkasin Hetalta kokonaan pois, niitä on mahdoton pitää puhtaana. Alkaa reppana olla aika nälissään, en uskalla tänäänkään ruokkia sitä, oikein laihaa lihalientä ehkä annan, että saan nestettä menemään. Ellei tuo helpota huomennakaan, edessä on ell-reissu. Hiski on onneksi ihan kunnossa. Heta on luultavasti dyykannut jotain lumihangesta, sitä se tekee koko ajan.

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Myökin oltiin Meirän hallilla tänä aamuna! Hyvin on menty ristiin, kun ei törmätty :D

Hiippari kirjoitti...

Jaahas, olette varmaan just sitten lähteneet :)