HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 21. tammikuuta 2011

Tokot to-pe

Torstai
Tein taloyhtiön vinttiin ruudun. Lattia ei ole liukas kuten kellarissa. Ei ihan 3x3 metriä. Ekalla kerralla jäi taas ruudun eteen, seuraavat bueno. Myös pelkkää paikkaa ja muutama loppuosa..
Ja jostain aina löytyy sen verran jotain ei-umpihankea että saa otettua luoksetuloa, tällä kertaa radan varressa Sääksjärvellä. Hyvä vauhti ja varmaan parhaat stopit tähän mennessä :) Kahden pallon systeemillä. Maahanmeno jumittaa edelleen, mutta eihän sitä ole luoksetulossa otettukaan vasta kuin muutaman kerta. Lopuksi vielä pelkkiä stoppeja ja maahanmenoja muuten vaan. Kotona myös yllätysmaihinmenoja selän takaa yms pelkällä käskyllä, palkka vain nopeista.
Tunnari. Sekä sisällä että ulkona. Monenlaisina versioina sisällä: iso kasa ja oma erillään, oma kasassa, yksi ei-oma erillään oma kasassa, kapulat rivissä jne jne. Myös tulitikuilla. Olen nyt seisonut itse kapuloiden lähellä ja lähettänyt Hiskin kauempaa hakemaan.Tämä näyttää auttavan siihen oman pudottamiseen, pidennän vähitellen matkaa. Kertaakaan ei ottanut väärää eikä edes härkkinyt :) Kapulat sekä muiden sormeilemia että "vähänkäytettyjä". Otan nykyään käyttöön ihan kylmästi sellaisetkin kapulat, joita olen klähminyt muutamaa päivää aikaisemmin. Kyllä His osaa tuoda sen eniten haisevan.

Perjantai
Ruutu. Aamulla pihan parkkiksella. Ensimmäisellä kerralla jäi taas liian eteen, seuraavat (monta) hyvin oikeaan paikkaan. Sitten pelkkää paikkaa ja loppuosaa. Aika kivalla mallilla tämä.
Jäävät. Ei kai kummempia.
Metallinouto. Sekä heittämällä että pelkkiä pitoja. Ihan ok.

Tänään lauma lisääntyy yhdellä hoitoeläimellä. Arvonsa tunteva kissaherra Mörri tulee viikoksi hoitoon, saa tosin majailla vain työhuoneella.

Ei kommentteja: