HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 8. syyskuuta 2011

Hakustelua ja tokostelua

Hakua Sääksjärvellä to-iltana, viisi koirakkoa paikalla. Oltiin paikassa, jossa ollaan oltu viimeksi kolmisen vuotta sitten. Pimeä pamahtaa metsässä päälle jo heti kahdeksan jälkeen nykyään, joten pitkää rataa ei enää voi ajatellakaan. Eipä tosin ajateltu kesälläkään: Hiskille otettiin tasan yksi 300 metrin rata ennen viime viikonlopun HK3-kisaa.
Hiskille viisi pistoa, vasen kulma tyhjä (loistava pisto), sitten neljä ukkoa suoraan edessä, kaikille näyttö, mutta vapaalla liinalla>ruokapalkka, minulla pallo keskilinjalla. Kylläpä oli taas vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta kivaa silti.
Tokot
Hiski tuo ohjatussa kapulan niin, että oikean se palauttaa vinosti oikeaan kylkeen ja vasemman vasempaan ihan tyytyväisenä. Siitä se sitten siirtyy jonnekin sivumaastoon miten sattuu. Ihan karseeta. Olen yrittänyt opettaa sille suoraa eteen tuloa, mutta tuntuu olevan täysin toivotonta. Eilen luovutin ja totesin, että helpompi on opettaa se tulemaan (tässä liikkeessä) suoraan sivulle. Sitten joskus.
Kaukoissa ei myöskään mitään edistymistä ja eilen sekoili tunarissakin: ei nyt sentään väärää tuonut, mutta härkki kapuloita.
Mutta jostain syystä ei paljon haittaa :)
Hiski ruutuilee. Tosi iloisen näköinen? Kuva Lili Scarpellini

2 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

No on se iloisen näkoinen! Ihan saman näköinen on siskonsa Ruut ruudussa, kun odottaa keskittyneesti palkkaansa =)

Hiippari kirjoitti...

Joo, sitä mä meinasinkin. Mutta ei varmaan kaikkien mielestä ;)