HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 6. syyskuuta 2011

Tokoja

Tokoa on hömpötelty eri paikoissa hieman.
Kohtuuhyvällä mallilla-osasto:
Seuraaminen. Jaa-a. Taso vaihtelee.
Zeta. Kertaakaan (neljä kokonaista treeniä) His ei ole tehnyt väärää liikettä, kop, kop.  Itse sekoilen, joten olen kuivaharjoitelllut ilman koiraa ja alan pikkuhiljaa oppia.
Tunnari. Ei ole tuonut väärää tai muuten sössinyt, ei kotona eikä kentällä.
Ruutu. Törpölle menoon otin käyttöön (eilen) "kierrä"-käskyn, joka nopeutti hommaa. Ohjautuu oikeaan paikkaan 90-prosenttisesti, mutta 10 prosentissa voipi kyllä käydä niin, ettei löydä koko ruutua :(
Ohjattu. Tässä en uskalla käyttää "kierrä"-käskyä, vaan vanha "törppö" saa kelvata. Lönköttelee merkille kuin vanha koni, mutta ei se mitään. Kertaakaan ei ole yrittänyt tuoda keskimmäistä. Pelottavaa.
P-istuminen ja p-makuu. Eipä ole hamoja tullut, mutta mikäänhän ei ole varmaa.
Luoksetulo. Ei olla pahemmin treenattu, joten ei tämä nyt mitenkään varma nakki ole.
Murheenkryyniosasto:
Metalli/hyppy. Outo juttu, luulin jo, että tämä oli kondiksessa. Ei ole kyllä tätäkään treenattu aikoihin. Kalisuttelee, on pudottamaisillaan: "ei pysty, ei kestä, kamalaa, ällöä". Pakko ottaa tiukka linja.
Kaukot. Huoh, huoh ja huoh. Kun edessä on jotain vaikka kuinka pientä estettä, menee ihan hyvin, samoin, jos seison lähellä, mutta jos siirryn kauas, etenee jopa metrin. Ja huom:. tätä kyllä on treenattu, paljonkin. Mutta ei opi, ei. Tai siis minä en ole osannut opettaa.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiitos blogikommentista! Ootko Kaarina opetellut z-liikkeen kävelyt? Mulle just uus juttu oli, että koiran edessä olevan kulmamerkin ohjaaja kiertää aina, takana olevaa ei vaikka kummassakin liikkuri sanoo, että ohjaaja täyskäännös. Outo liike!

Hiippari kirjoitti...

Joo, tätä justiinsa olen kuivaharjoitellut ilman koiraa - koska olen ollut ihan kuutamolla. Onneksi olen saanut muutaman kerran tehdä tuon hyvän liikkurin kanssa. Nyt luulisin osaavani, kun vaan muistaisin sitten kisoissa tönkkösuolattunakin. Tää on tosiaan outo liike: varsinkin se on ääliömäistä, että liikkuri käskyttää täyskäännöksen siellä merkin takanakin, sitä käskyä en meinaa muistaa odottaa. Ja sitten pitäisi muistaa se liikkeiden oikea järjestyskin. Ihan liikaa muistettavaa!