HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 22. syyskuuta 2011

Toimi taas...

...haku nimittäin. Keskiviikkoiltana hakuiltiin vaihteeksi ihan eri porukassa, Hiskille uusia maalimiehiä. Poika otti valmiina oikean kulman, tyhjänä vasemman ja sitten  neljä ukkoa, jotka kääntyivät takarajalla eteenpäin. Viimeisenä taas valmis äijä. Kaikki suorapalkoin, koska arki-iltana on pakko kiirehtiä.
Kaikki muu oli melko täydellistä, paitsi se kulmatyhjä: oli kaartelua ja pysähdyksiä, jotka johtuivat 99-prosenttisen varmasti siitä, että siinä alussa oli ollut meitä ennen treenanneiden aloittelevien koirien piiloja.
Lopuksi rämmittiin jo kaatosateessa ja melkein pilkkopimeässä. Likomärkänä ja viluisena, auton ikkunat vesihuurusta ummessa ajelin kotiin.
Torstaiaamuna taas Lilin ja Terhin kanssa Tamskin tallilla tokoilemassa. Tehtiin Herille kisamainen treeni.
Hiski otti ensin metskuhypyn, ruudun ja tunarin, käskytyksin. Metsku (pöllytys auttoi...) ja ruutu loistavat, tunarissa arpoi jotain, mutta ei annettu sen pilata hyvää fiilistä, eikä otettu uusintaakaan.
Lopuksi voimisteltiin Hiskin kanssa istumisharjoituksia törpöin miinoitetussa hallissa. Palkka pelkistä kunnollisista sivulla istumisista. Zetan asentoja>palkka heti oikeista. Tosin oli  ne oli joka kerta oikeita...Ja PK-luoksetulo loppuun asti ynnä pientä seuraamista: paljon pysähdyksiä ja käännöksiä. Oli aika viihtyisää touhuta hallissa, kun sade lotisi ulkona.
Esineruutu. Joku päivä tuommoinenkin tehtiin. Kolme ihan pientä esinettä aivan edessä, neljäs keskellä ruutua. Ällistyttävän helppo nakki Hiskille. 
Tarkkuusruutu. Tätä ei ole otettu kertaakaan SM-kisan jälkeen. Nyt on vissiin ohjaaja selvinnyt nollatraumastaan. Tallasin semmoseen paikkaan, jossa oli sahanpurua, puunkaarnaa, tikkuja ja tuohia. Viisisenttinen tuohirullan alla. Hetihän hra Hoo tuon löysi.

Ei kommentteja: