HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Maastossa ja kentällä

Myöhäisiltapäivänä tiistaina nappasin Sinin ja sakunpentu Hukan Tasenteelta autoon ja hurautettiin Pälkäneelle, jossa tapasimme Miikun ja Tuulan ynnä rekkunsa. Tallasimme runsaan 100 metrin hakuradan Hiskille ihan uuteen, kivaan maastoon. Aurinko paistoi, ah autuutta!
Viisi pistoa. Oikean kulmaan tyhjä, vasemmalla ukko kodassa, sitten oikealle löytö roskiksesta, sen jälkeen tyhjä ja oikealla syvällä tiheässä kuusikossa kökki viimeinen ukko. Kaikille näytöt. Ei kerrassaan mitään valittamista tällä(kään) kertaa: suorat syvät pistot, napakat näytöt ja hyvin pysyi hallinnassa, tuli jopa hyvin sivulle tyhjiltä. Mukava pieni treeni ja hyvä Haku-Hiskonen!
Haun päälle vielä esineruutu, kolme vierasta esinettä. Kaksi ihan edessä, yksi takana keskellä. Muuten ok, mutta hiusharja ei selvästikään kuulu Hiskin suosikkeihin. Ei se sitä räkinyt, mutta ilme oli paljonpuhuva: "Yäk."

Keskiviikkoaamuna sitten Miikun ( + Ennan, 1 vee) kanssa Levekin kentällä. Otin ensin PK-tottista, eteenmenoa lukuunottamatta. Hiskillä oli nupit niin kaakossa kuin olla voi. Seuraamisessa painoi ihan törkeästi, mutta en jaksa tota murehtia. Virheitä: seisomisessa oli liikkunut. Hypyssä kolautti takaisintullessa. Muuta en ainakaan muista.
Lopuksi tokoa. Törppöjä valmiina kentällä siellä sun täällä. Otettiin ohjattua Jessican neuvojen mukaan, eli ei heti merkille lähetystä, kun kapulat on viety, vaan vapautus siitä, ja lennosta merkille. Haettiin lopuksi vasen, muuten hyvin, mutta se luovutus...Sitä on pihassa harjoiteltu jonkin verran, mutta ei ainakaan vielä näkynyt tuloksia.
Sitten tunnari, Miikku liikkuroi. Vähän tönkköä oli ja pientä arpomista taas, vaikka oman toikin. Pitää kentällä/hallissa varmaan rentouttaa hommaa välillä.
Ruutu. Olin tehnyt ruudun tällä kertaa kopin seinän viereen, ihan uuteen paikkaan. Olin etukäteen melko varma, ettei His mene oikein ruutuun, seinä jotenkin häiritsee. Avoimella kentällä ei ole mitään ongelmaa. Ja niinhän siinä kävi, ihmepuikkimista kulmasta sisään. Ihan suosista sitten tehtiin paikanhakua eri suunnista. Eli tätä pitää vaan treenata paljon hallikokeita varten.
Kaikillle suurkiitokset hyvästä treeniseurasta taas!

Ei kommentteja: