HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 2. syyskuuta 2011

Minihakua

Haku vuorossa jälleen torstai-iltana Sääksjärvellä. Mulla oli tosi hutera olo Lyrica-vieroitusoireiden takia. Nyt tiedän, miltä narkkareista tuntuu.
Hiskille vain kolme maalimiestä, kaikille näytöt: Vasemmalla ei ihan kulmassa olevan haistoi heti kättelyssä, tuuli kävi sieltä. Seuraavan maalimiehen nosti ojan pohjalta oikealta suunnitelman mukaan hienolta laatikkopistolta palatessaan. Olin jo viheltänyt pilliin ja His oli kovaa kyytiä tulossa, kun haistoi ukon ja heiti uparit. Upeeta! Kolmas oli tosi syvällä vasemmalla puuston takana, mutta haistoi ryökäle senkin jo keskilinjalle. Puhalsin piruuttani pilliin, vaikka tiesin hyvin, että Hispander on menossa maalimiehelle. Marja-Leena kertoi, että vihellys kuului juuri, kun His oli tulossa piilolle, mutta tyynesti poitsu oli käynyt tarkistamassa, onko akalla palkka, ottanut rullan ja lähtenyt tulemaan keskilinjalle.
Ensimmäiseltä ja toiselta piilolta toin pois hallinnassa, toisella palkkasin itse vasta keskilinjalla, ensimmäisellä takana kulkeva mm palkkasi keskilinjalle mennessä aina, kun His seurasi minua hyvin.
Kaikenkaikkiaan superisti sujunut pikku treeni, josta jäi tosi kiva fiilis. Oltiin nopeita ja treenattiin viisi koiraa kahdessa tunnissa. 


Ei kommentteja: