HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 29. syyskuuta 2011

Silkkaa tokoa

Torstaiaamuna Lilin kanssa Tamskin tallilla.
Kokeilimme taas nurkassa olevaa ruutua, jonne koiranpoika sukkuloi jälleen sujuvasti sivusta sisään. Sitten paikanhakua monta monituista kertaa. Homma menee nyt niin, että me tehdään pelkkiä seinäruutuja toistaiseksi. Treenasimme myös törpölle lähetyksen odottelua (jota ei siis tullut) Lilin käskyttäessä>palkka kunnollisesta istumisesta perusasennossa.
Tunnari. Kolme kasaa, joista yhdessä oma. Seisoin itse vähän lähempänä. Haisteli tosi nätisti ja nosti oman, palkkasin lennosta.
Ohjattu, ilman ohjaamista. Eli Lili vei kapulat kisamaisesti ja käskytti, mutta en lähettänyt mihinkään, vaan vapautin ja palkkasin hyvästä asennosta.
Herin jälkeen taas tunnaria. Nyt riekutin Hiskiä kunnolla ennen suoritusta. Kolme kasaa jälleen. Ja aijai. Paljon huonommin teki hän nyt  - toi jopa väärän. Muutama toisto - välissä aina nostatus - ei kovin hyviä nämäkään. Mutta siis myös kiihdyttävän liikkeen jälkeen korkeassa vireessäkin on pystyttävä keskittymään, eli näitäkin harjoituksia jatketaan.
Hyppy metallin kanssa - tässä ei ole ollut enää ongelmia, eipä nytkään.
Ruudussa paikkaa haettiin vielä uudestaan, sitten vähän seuraamista, jossa ei nyt painanut yhtään :)
Lopuksi vielä tunnari. Iso kasa hajuttomia ja oma keskellä. Tämä meni taas seuraamisen jälkeen vallan mainiosti, palkka lennosta tuonnista.
Kaiken Hiski teki täysillä. Lisäksi Lili huomasi, että Hiski ei enää välittänyt aidan takana  räksyttävistä ja juoksevista agikoirista mitään. Totta! Toivottavasti olotila pysyy ja pysyy...

Ei kommentteja: