HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kuin Strömsöössä

Haku
Lauantai-iltapäivänä Sääksjärvellä Marja-Leenan, Saijan ja Liisan kanssa, täysimittainen (300 metriä) rata. Pariinsataan metriin asti tasaista, hyvä näkyvyys, lopussa jyrkähkö lasku vasemmalle ja jyrkkä mäki oikealle.
Viisi löytöä - kolme ensimmäistä näytöin, kaksi viimeistä suorapalkoin - ja kuutisen tyhjää. Eka ukko ei palkannut. Hiski oli ihan kone: ainoa kämmi oli oikean etukulman tyhjä, jonne ei ensin meinannut upota riittävän syvälle: tuuli kävi sieltä, tiesi, ettei siellä mitään ole. Sen jälkeen kaikki meni kuin Strömsöössä. Hurja vauhti alusta loppuun eikä teräsmies edes pahemmin läähättänyt ja leikki raivoisasti. Työskenteli loistavasti eteenpäin ja pistot oli syviä. Hyvin tuli pois ja pysyi hanskassa iloisesti.
Hiski on paljon, paljon paremmassa kunnossa kuin kesällä, mutta me onkin tehty tosipitkiä metsälenkkejä vapaana päivittäin, Heta on ollut mukana vain osan matkasta. Kilometrejä en laske, mutta semmosia yli 2-3 tunnin rämmintöjä epätasaisessa maastossa.
Hirmu kivat treenit kaikenkaikkiaan, kaikilla koirilla hommat meni ihan putkeen. Jäi hyvä mieli toistenkin puolesta.
Tokoa on edustanut muutama pihassa tehty tunari. Rentoutta tavoiteltu. Kaikki virheettömästi, kuinkas muuten. Lisäksi otimme lauantai-iltapäivänä pihassa perusasentojumppaa ja hyppytekniikkkoulua pitkästä aikaa.

Ei kommentteja: