HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 6. lokakuuta 2011

Hierontaa ja hommia

Tiistaina Hiipparipoika hierottiin huolella yltä ja päältä. His taas suorastaan heittäytyi Terhin syliin ja oli ihan ekstaasissa koko ajan. Jumeja ei nytkään löytynyt eikä rentoreiska reagoinut oikeastaan mihinkään.
Ennen hierontaa piipahdettiin Kyötikkälän kentällä ottamassa PK-tottista, kaikki liikkeet. Tosi hyvin nuo menivätkin, mutta mikäs oli mennessä, kun ei ollut minkäänlaista häiriötä ja palkkaakin herui kivasti.
Pieni hakutreeni oli vuorossa torstaiaamuna vesisateessa Miikun ja Saran kanssa. Hiskille molemmat kulmat (vasen korkeahkon mäennyppylän takana) ääniavuin ynnä kolmas eteenpäinkääntyvä, jonka menon His näki. Kaikille näytöt.
Esineruudut. Ensimmäinen ruutu helpohkossa maastossa, viisi normiesinettä. Kolme edessä, yksi keskellä, yksi takana. Etuesineet nousivat taas viimeisinä, mutta kaikki löytyivät alle viiden minsan.
Toinen ruutu oli vaikeassa maastossa: nousua, laskua, monttua ja kaatunutta puuta piisasi, lähellä takarajaa oli käytetty polku. Kaikki esineet (3kpl) tällä kertaaHiskin palloja, kaksi edessä (toinen risukasan keskellä), yksi takana, polun toisella puolen.  Nämäkin nousivat hyvin ja Hiski  oli melkoisen tohkeissaan, kun ruudusta löytyi omia palloja. Siistiä!
Jotain tokoonkin vittaavaa on jossain välissä tehty, tunaria ainakin ynnä kaukoja ruokakupilla.

Ei kommentteja: