HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 23. lokakuuta 2011

EVL- epikset - hyvä Hiippari!

Ylökk järjesti jäsenilleen epäviralliset tokisat Mutalan kentällä ja ilmoittauduin Hispanderin kanssa saadakseni liikkurointia/kokemusta/tasontarkistuksen. Kaikkea tätä kertyikin ruhtinaallisesti - odotusaika tosin venyi neljään tuntiin, mutta ihan rattoisasti tuo saatiin kulumaan. Ainoa, mikä hiukan harmitti, oli se, etten älynnyt ottaa Hetaa mukaan, se olisi taatusti ollut aika pistämätön ahmimiskilpailussa...
Mutta siis näin homma eteni, "tuomarina" Hanna-Mari Ikonen, joka mielestäni noudatti sääntöjä hyvin eikä ollut liian lepsu:
Paikkaistuminen ja p-makuu: 10 ja 10. Oli vähän käännellyt istuessa päätään.
Seuraaminen: 8. Tykkäsin itse: kontakti piti hyvin, paikka oli sopiva eikä painanut ainakaan pahasti. Vinoista perusasennoista ihan aiheelliset rokotukset.
Zeta: 7. Järjestys M-I-S. Muuten hyvä, mutta istui vähän yllättäen maahanmenon. Eipä tätä ole treenattukaan yhtään. Vaikuttaisiko PK-tottis, jossa istu on aina ensin?
Luoksetulo: 8. Oikeat pojot. Seisahtui kuin seinään, maahanmenokin hyvä, mutta lopun tuli hiipimällä ja jäi ihmeen kauas. Annoin jostain käsittämättömästä syystä kauhean vihaiset käskyt, His taisi säikähtää.
Ruutu: 9,5. Puoli pistettä meni tahmeahkosta törpölle menosta. Kyttäsi aloituksessa ruutua jo niin, etten uskonut merkille edes menevän. Ruutuun törpöltä lujaa ja suoraan, kas, kun ei ollut mitään seiniä häiritsemässä.
Tauko
Ohjattu: 10! Tästä olen ylpeä. Meni törpölle vauhdikkaasti, teki näyttävän Paavo-noudon ja tuli jopa suoraan eteen.
Metallinouto: 9,5. En nyt yhtään  muista, mistä puoli pistettä meni. Hyvä homma joka tapauksessa.
Tunnari: 10. Tämä oli oikeasti täydellinen. Tosi varma suoritus, kunnon haistelu, ei tönimistä, reipas palautus suoraan. On näköjään onnistuttu treenaamaan oikealla tavalla.
Kaket: 0. Tätä jo aavistelin etukäteen. Näin paikaltani, että Hispander oikein ponkaisi kaksi kertaa eteenpäin. Lähes päivittäisestä lähijumpasta kotona ei siis ole ollut kerrassaan mitään hyötyä, His osaa kyllä läheltä tehdä liikkeet ihan oikein, mutta homma muuttuu sen mielestä ihan toiseksi, kun etäännyn. Jostain syystä en saa tämän treenaamisesta otetta.
Loppupisteemme olivat 253,5, suunta on ylöspäin :))). Olin tajuttoman tyytyväinen Hiskiin: se teki kaiken niin hyvin kuin se vain osaa, se oli iloinen eikä koomaantunut liikaa. Väärä liike zetassa oli työtapaturma, jota ei lasketa.

Huvittavaa, että saimme metallinoudosta 9,5 ja ohjatusta kympin. Nuohan menivät Viialassa piirimestiksissä nollille.
Perusasentojen oionta on näköjään pidettävä ohjelmassa ihan jatkuvasti.
Oli todella hyödyllinen keikka. Olin aika mielissäni siitäkin, etten itse möhlinyt ;)

Täälläpäin on muuten oikeaan tokokokeeseen näköjään yhtä vaikeaa saada paikkaa kuin jälkikisaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Metallinoudon ½-pisteen vähennys tuli vinosta perusasennosta.

terveisin liikuri

Hanna kirjoitti...

Heii - ja onnea jälleen hienosta kisasuorituksesta - vaikka se nyt epävirallinen olikin ;)

Hiippari kirjoitti...

Kiitos liikkuri, niinpä tietysti ;)))

Laura kirjoitti...

Hyvä Hiski, hienolla mallilla on evl-liikkeetkin, toivottavasti saisit myös koepaikkoja! Nykyisin tuntuu kyllä olevan inhottavan vaikea päästä kisoihin :(

Susan Miiro kirjoitti...

Hienolta kuulostaa! Meillä etenemiseen auttoi se, että tein alkuun läheltä ja palkaksi sai kiertää takana olevan kohteen (puu, liikkuri, merkki jne.) ja kun oli palaamassa kierrolta sai napata lelun vauhdista multa. Sitten vain lisäsin matkaa. Ruu'sta tää on kiva leikki, kun tykkää kiertää kohteita. Takapalkka maahan laitettuna ei sovi meille, mutta kaikki missä on vauhtia on jees =)

Hiippari kirjoitti...

Oukei, Susan, kokeilenpa tuota: takapalkka ei meilläkään toimi.
Tänään kokeilin niin, että peruutin metrin kerrallaan taaksepäin ja His teki vaihdot liikkumatta paikaltaan. Mutta kun menin suoraan jonnekin 10 metriin, niin johan pomppasi. Kummallista