HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Arjen askareita

Juhannusaatto ja -päivä hurahtivat mässätessä ja vieraitten kanssa seurustellessa ja sunnuntaipäivä sitten jo näkkileiväntienuussa. Eikä treenin reeniä.
Maanantaiaamuna kävimme Lilin, Ilkan ja Herin kera Savontien varressa tekemässä ennen testaamattomaan maastoon EK-setin, eli:
tarkkuusruutu nro 9, pudotettu nro 4 ja esineruutu nro 23.
Mainio pläjäys ja kaikki sujui. Esineruudussa oli kolme esinettä peräkkäin: yksi takana vasemmalla, yksi keskellä ja yksi edessä vasemmalla. Ruutu oli mielenkiintoisessa paikassa: oli vähän nousua ja laskua.
Lisäksi Lili oli Hiskille kerran pakenevana maalimiehenä.
Jälki nro 17 
Heidi S. polki ke-iltana Hiskille kivan EK-jäljen. Jana heti oikeaan (oikealle) suuntaan, kaikki kepit.
Tarkkaa,silti vahvaa menoa, jäljensi vielä takaisin Koivumäkeen pitkän matkan. Itse en olisi osannut  pois...
Ti-aamuna tein kolme janaa/lyhyttä jäljenpätkää lähimetsään, kaksi oikealle, yksi vasemmalle. Kaikki His nosti epäröimättä oikeaan suuntaan. 
Esineruutu nro 24 
Tavesilaisten kanssa ke-iltana Koivumäessä. Kolme esinettä. Ruudun takaosa noin 15-20 metrin matkalta napaan asti ulottuvaa märkää heinää, pajukkoa yms. Ennen Hiskiä ruudussa oli ollut ainakin viisi koiraa. Yksi esine Hiskille oikeaan takakulmaan sinne viidakkoon, kaikilla muilla koirilla esineet olivat olleet keskellä tai edessä. Piti vähän auttaa poikaa takarajaa kohti kävelemällä, kun His jäi nutaamaan hyvin hajustettuun paikkaan. Hyvä treeni: taakse pitää mennä, vaikka mikä olisi. Kaksi muuta esinettä kakunpalaosastoa.

Ei kommentteja: