HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 28. kesäkuuta 2012

Torstaitouhut

Aamusta kisamainen tottis Mutalassa, kymmenkunta koirakkoa. Päätin etukäteen, että palkkailen paljon ja epätavallisissa kohdissa kuten siirtymissä ja istumisen valmistelevassa osuudessa, osa sosiaalisin palkoin. Näin myös tein. Lisäksi tuli mäiskäistyä kunnon rysäytys metelin kera, koska His alkoi välittömästi lähdön jälkeen vilkuilla Tuplaa (p-makuussa). Tällä kertaa suututti ihan oikeasti. Ei ollut istunut.Oli aika kovilla kierroksilla, mitä en pitänyt sinänsä pahana.
Paikka törkeän edessä.
Tasamaanoudon lopun tuli nyt liian hitaasti ja lisäksi pakitti luovutuksessa. Taidan unohtaa kokonaan lievän nojaamisen korjaamisen, siitä tulee vaan uusia (ja pahempia) ongelmia.
Eteenmenossa pallot sekä edessä että takana niin, että His näki. Tein suht pitkän seuraamisen kentän päätyä kohti, käännyin, pätkä seuraamista ja lähetys "väärään" suuntaan. Tämä vähentää selvästi keulimista. 
Hetakin pääsi nollakoiraksi, ja lähti kesken kaiken kakalle kentän viereen. Hmmm - rennosti ottaa eläkeläismuori.
Lopuksi vielä Hiskille pari vauhtinoutoa+kapulan luovutuksen, seisomisesta luoksetulon ja vähän seuraamista.

Haku nro 13
To-iltana. Hiskille vain kolme maalimiestä ja kaikille avut, koska halusin, että homma varmasti onnnistuu kuten onnistuikin. Ensimmäinen mm kuljetti takarajalla eteenpäin lihapullin.
Ensimmäinen ja viimeinen mm suorapalkoin, keskimmäiselle näyttö+näytölle hetsaus ja hallintaan otto+pätkä kuljetusta, jonka jälkeen Miikku heitti pallon. Viimeisellä ruoka +kahden pallon leikki. Kiva pikku treeni ja kivat treenit muutenkin lukuunottamatta niitä käsittämättömiä mitälie lentäviä polttiaisia, jotka rääkkäsivät meitä.

Ei kommentteja: