HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 14. kesäkuuta 2012

Treenit jatkuvat e-alkuisesti

Rankat treenit. Kuva: Lili Scarpellini
His katsomossa tätien kanssa. Huom: sama istuma-asento kaikilla:) . Kuva Lili S.

Kaikkea eeellä alkavaa: esineitä eri tavoin ja eteenmenoa Kyötikkälässä Lilin ja Marja-Leenan kanssa. Kivaa!
Pudotettu nro 2
Hiski on sunnuntain kisan jälkeen ollut täyslevossa: ei edes kunnon lenkkejä, ei mitään äksöniä. Ounastelin jo autolta tullessa, että kohta mennään kovaa ja korkealta. Seuruu oli hyvää, mutta pojan piti nostaa jalkaa Herin pissojen päälle, mistä tukkapöllyä.
Lähetys - ja sitten sitä mentiin! Ei kuulunut koiraa takaisin. Eikä kuulunut, eikä...Joskus aikojen päästä kurvasi eteen hanska suussa varsin tyytyväisen näköisenä: "Aika makee rundi ja hanskakin löyty. Vähänkö oon hyvä".
His oli silminnäkijöiden mukaan kaahannut ainakin 20 metriä "radan" sivusta, tehnyt kierroksen autoilla, ampaissut sieltä takaisin radan alkuun ja lennosta napannut hanskan vähentämättä kaasua kertaakaan...Tämmöistä ei olekaan ennen nähty. Ehkä tätäkin tarttis treenata.
Esineruutu nro 21
Kolme esinettä taakse, His näki viennit. Olin  tyytyväinen siihen, että malttoi etsiä ihan rauhallisesti, vaikkei heti bongannutkaan.
Tarkkuusruutu 7
Pieni nuken muovikenkä. Käsky "tarkka": esineen nosto suoraan, se oli siinä, aikaa meni ehkä kaksi sekuntia Ja sitten frisbeeleikkiä niin, että tanner tömisi.
Tottis
Kentällä vein kolme palloa kentän takareunaan  ja yhden molemmille sivuille. Sitten lähdettiin seuraamaan, Lili tarkkaili takana haukkana ja sanoi, koska oli aihetta pöllytykseen. Annoin Hiskin tehdä sitä vilkuiluaan aika pitkäänkin (kuten viime kesänä) ja vasta sitten poika maahan ja kunnon karjuntaa. En vain ollut tosissani vihainen eikä teeskentely ihan onnistunut, mutta siitä huolimatta Hiskin asenne parani heti.
Tauon jälkeen (His oli tätien kanssa koko ajan kentän reunalla kuten kuvasta näkyy...) taas seuraamista, nyt yksi rysäytys, muut pätkät hyviä, Hiski pääsi juoksemaan pallolle kolme kertaa, eli eteenmenot hyvistä seuraamisista. Henkilöryhmä vielä, hyvin.
mahtavan mainiot treenit, kiitos kaikille osallisille!

Kuvaaja (Minna Saarinen) on onnistunut ikuistamaan Hämeenkyrön JK3-kisoissa 10.6. juuri sen kolme sekuntia, jolloin His oikeasti seurasi...

1 kommentti:

PiaP kirjoitti...

:-D henkilöryhmässä Juvakan Erjalla on niiin mainio ilme/asento, että ei paremmasta väliä :-D