HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 16. kesäkuuta 2012

Hakua: tavallista ja koulutusta

Haku nro 9
Torstai-iltana. Vaihteeksi eri paikassa. Ukot oikeassa etukulmassa ja vasemmassa takakulmassa. Hiskille suunnitelma: oikea etukulma/mm>näyttö, vasen etukulma/tyhjä, oikea/tyhjä, vasen/tyhjä, oikea/tyhjä, vasen/mm>sp. Saija oli ohjeistettu siten, ettei palkkaa (takakulmassa), jos His ampaisee sinne suoraan. Mutta  siltä osin meni hyvin. Siltä osin taas ei mennyt, että aika monta kertaa jouduttiin suoristamaan yhtä tyhjää pistoa oikealle ja keskimmäinen pisto jäi vasemmalla liian matalaksi. His näytti jo ihan masikselta, mutta välillä on vaan pakko vaatia.
Hakukoulutus/Reija Nieminen, nrot 10 ja 11
Lauantaipäivä hurahti Reijan koulutuksessa levekkiläisille. Teemana edelleen se, että tyhjiä pitää saada satasen matkalle riittävä = tuomareille kelpaava määrä. Yliylisyvät tallaukset.
Ensimmäinen osuus tehtiin "norjalaisena sekametsänä" so kuusi maalimiestä, jotka joko näytettiin Hiskille haamuina tai annettiin ääniavut kutosesta alaspäin. Sitten lähetys ykköselle. His ei  onnistunut menemään suoraan, jouduin uusimaan useamman kerran, tuuli ilmeisesti teki kiusaa. Kolmonen taisi jäädä tyhjäksi, muuten hyvin.
Seuraavassa osassa Hiipparille otettiin alkuun pelkkiä tyhjiä - olisko ollut viisi vai kuusi kpl - ja vasta lopussa satasen kohdalla, noin 90 metrin syvyydessä, hakkuuaukiolla oli mm.
His teki ihan sairaat hienot tyhjät + näyttävät yliheitot. Maalimiestä ei sitten meinannutkaan löytää: tuuli tyyntyi juuri silloin ja lähetin vielä tuulen "väärältä puolelta". Lisäksi mm oli reilusti meidän normaalin takarajan (/joka sekin on ylisyvä) takana. Tänne näyttö irtorullalla. Hiski oli ihan puhki lopussa, aika painostava ilma.
Mutta hienosti meni! Ei Reijalla meille ollut oikeastaan mitään sanottavaa/huomautettava- kehuja vaan, mutta sain kyllä paljon mietittävää ja muistettavaa muiden treeneihin. Hauska ja hyödyllinen päivä kertakaikkiaan.Tuuliasioita esim. pitäisi kyllä ajatella enemmän: pitänee mennä sytkäriostoksille.
Pe-iltana tehtiin pikainen koukkaus Levekin tottistreeneihin. Otin pelkkiä lähtöjä ja perusasentoja eri suunnista. Plus lopuksi eteenmenon pallolle pitkän ja vaihtelevan seuruuosuuden jälkeen.

Ihmiset järjestää näköjään oikein valioitumisjuhlia.Mulla on siis rästissä neljät, eli ihan hirveet pippalot vissiin tarttis pistää pystyyn. Hups - nyt tuli paineita...


3 kommenttia:

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Pippalokutsu(j)a odottaessa :)

Lili & likat

Laura kirjoitti...

Hei meillä on täällä Turussa käytössä "tuulipulveri", eli siis perunajauhoa tyhjässä saippua- tms. purkissa - toimii loistavasti!

Hiippari kirjoitti...

Laura: oho! Tota tarttee kokeilla :)))