HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kisamaiset ja vähän muuta

Kisamainen PK-tottis Niihamassa
Paikalla 11 koirakkoa ja melkein tuomari Outi H., joka antoi arviot suorituksista. Olin toooosi tyytyväinen Hiskiin, vaikka virheitä piisasi.
Autoissa - takaluukut auki - kosolti räyhääviä rekkuja. His sai niistä hepulit, mutta kääntyi samantien katsomaan mua: "anna äkkiä tapettavaa." Kentälle  mennessä vielä aikoi uhitella Veetille, mistä höyhensin kevyesti. Toisen kerran otin poikaa niskavilloista, kun alkoi p-makuuseen viennissä häröillä so haistella maata. Sittenpä His olikin kuosissa koko lopputreenin :)
Palkkasin suoran seuruupätkän päässä ja hlö-ryhmässä + heti seisomisesta. Eteenmenoa en ottanut, vain pitkähkön valmistelevan osuuden, ja vapautin taakse pallolle, Outi sanoi, koska oli hyvässä paikassa.
Hyppyytin myös, vaikken aikonut. Hyppy oli tosi ilmava, eli hyppytekniikkatreenit on tuottaneet taas hyvin tulosta.
Virheet: 
- seuraamisessa ihan liian edessä (ei kai?), toinen täyskäännös väljä, vasemmalle käännöksessä kuulemma hidastin, ei hajuakaan tommosesta.  Hlöryhmässä olisi saanut olla tarkkaavaisempi tai jotain
. jäävien valmistelevissa osuuksissa myös liian edessä, väljääkin ajoittain
- istuminen hitaahko
- luoksetulossa hiukan vinoon eteen ja hiukan vajaasti sivulle (eipä ole juuri treenattukaan pitkiltä matkoilta...)
- nojasi kapulan luovutuksissa>uusi virhe (tätä pitää ehdottomasti nyt ruveta korjaamaan, voi kuulemma pudottaa kaksi arvosanaa!)
- keuli eteenmenon valmistelevassa (paikka korjaantui heti, kun jätin takapalkan).
Seuraaminen oli "vain"  hyvä, mutta piti hyvin koko ajan kontaktia, ei vilkuillut, jipii!!!

Sitten se mieltä hivelevä osuus: Outi sanoi, että Hiskin noudot ovat niin kertakaikkiaan upeita, ettei hän ehkä ole koskaan nähnyt vastaavia! Voi hitsinhitsi, miten ihanaa :))) Outi sentään treenaa ipo-huippujen kanssa tottista....
Oli todella mukavaa, että Outi antoi kaikille yksityiskohtaista palautetta, siitä oppi paljon. Mahtavat treenit, kiitos tätäkin kautta kaikille, Outille erityisesti!

Jälki nro 16
Ek-jälki Levekin kentän viereiseen metsikköön ti-iltana lenkkeilyalueelle, kolme keppiä, kaksi hyvin piilotettuina. Jana noin 35 metriä, hienosti taas heti oikeaan suuntaan. Kun jälki oli muuten ihan normi, keppien piilotuksen lisäksi maustin sitä vähän tiehämyillä. Pikkasen huoletonta meno oli, sen huomasi  hämyistä. His oletti esim, että tien yli jatketaan tietty suoraan, mutta teinkin kulman heti tien jälkeen ja kävelin ihan  tienvierustaa pitkin. Kun huomasi mokansa, alkoi heti jäljestää tarkemmin. Kepit löysi hyvin, tai  oikeastaan suorastaan kaivoi esiin.
Tottis
Jäljen vanhentumista odotellessa vähän touhuilua Levekin kentällä. Takapalkalla seuraamista, toimi hyvin. Myös eteenmenoja takapalkalla. Eri versioita: lähetyksiä, palkkaa heti lähdöstä, seuraamisen jälkeen jne.
Kokeilin myös kapulan luovutusta sekä kaksikiloisella että a-esteellä. Eihän se nyt mitään nojannut... Ja luoksetulo oli niin suora kuin olla voi.


Ei kommentteja: