HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 8. kesäkuuta 2012

Hakustelu ja tottistelu

Haku nro 8
Sääksjärvi, viisi koirakkoa. Hiskille: mm/suorapalkka/kulma, mm/suorapalkka/kulma, tyhjä, mm/näyttö, tyhjä, tyhjä, mm, tyhjä, tyhjä, mm/näyttö. Taisi siinä tulla pari ylimääräistäkin tyhjää, kun yksi meni taaksepäin pistoksi ja yksi jäi liian matalaksi. Pari yliheittoa, joista toinen lähti ihan vinoon.
Hiukan heitti taas överiksi, huhhuh, olin itse vähän hätää kärsimässä siinä vauhdissa. Pallopalkkaus vetää nupit niin kaakkoon että. Pitänee taas vähän rauhoittaa touhua vaikka ruokapalkalla ja hallintaan  otoilla. Ja risteilyttämisessä mun pitäisi olla hirveän tarkkana oman asentoni kanssa.
Miten mä saan ikinä noista pistoista tarpeeksi "tiukkoja" tuomareiden mieleen? Mutta Hiskin motivaatio on kyllä huippua: se jaksaisi vaikka kilometrikaupalla etsiä ukkoja.
Tottis
Levekin kentällä pe-iltana. Teemana siirtymät. Ja bonuksena kuumatreenit, sillä kenttä oli ihan pätsi. Ensin pitkähkö p-makuu, kun Neri oli suorittamassa. Siitä seurautus kentän laitaan ja palkkaus. Seuraamista pitkä suora ja käännöksen jälkeen palkka. Henkilöryhmä erikseen, häiriönä melkein vieressä haukkuva sakemanniuros Roni. Ihmeen hyvin pojan pokka piti. Jäävät heti palkaten, istu namilla, joka on näin nopeampi. Lähdöissä pää nyykähteli taas. Seurautus kapuloille>palkka. Kapulan heitto>palkka. Kapulan haku, ei heittoa. Uusi seurautus hypylle. Ennakoi huokauksistani, aijai. Palkka perusasennosta, ei kontaktia. Pallon heitto + haku.  Ei a-estettä eikö eteenmenoa.
Pihassa on otettu sivulle perusasentoja siirtymisiä + lähtöjä, joissa hyvästä pään asennosta namipalkka.
Hyppytreenit: nyt on päästy metriin asti, kaksi kertaa, todella hyvin ja ilmavasti. Pallon haku esteen takaa, ei vieläkään kapulaa. Metrisestä päässyt palkaksi uimaan.

Ei kommentteja: