HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 21. kesäkuuta 2012

Sekalaista

Esineruutu nro 22
Satuttiin saamaan Lilin kanssa seuraksi Kyötikkälään Sari K. ja Pinja. Autot ruudun lähellä ja niissä meuhkaavia koiria. His pörhisteli, mutta palautui hyvin.
Kolme esinettä valmiina (kisakokoa, mälvättyjä)taakse, yksi eteen vasemmalle. Kova takatuuuli. Siisti, nopea ja vahva suoritus, ei mitään valittamista. 
Tarkkuusruutu nro 8
Viiden sentin kolikko kaarnanpalalla peitettynä. Löysi heti.
Pudotettu nro 3
Ja mahtihommeli tämäkin.
Tottis
Kyötikkälän kentällä. Takapalkoin perusasentoja ja lähtöjä etupäässä ynnä eteenmenon valmistelua, vain yksi oikea eteenmeno. Jos saisin muutettua eteenmenoajatuksen taakse seuraamisessa, luultavasti seuraaminen kaikenkaikkiaan paranisi... Seisomisesta luoksetuloja, vajaita sivullesiirtymisiä korjailin.
Haku nro 12
Sääksjärvellä, kuusi koirakkoa + vieraileva maalimies.
Hiskille suunnitelma: oikealla kulmassa mm/sp, seuraava 30 metrin päässä valmis/sp, seuraava taas 30 metrin päässä/näyttö. Vasemmalla kulmassa ääniapu>pieni siirtymä takarajalla, seuraava ääniavulla, tyhjä ja valmis/näyttö. Neljä ensimmäistä maalimiestä yhtaikaa piiloihin. Huono suunnitelma: His pyrki tietysti heti ekalla pistolla ykkösen sijasta vinoon kolmoselle, minkä sain estettyä ja oikaistua ja kolmoselta se lähti vinoon vitoselle, jonka sitten nostikin, eli kolmonen jäi väliin. Vasemmalla puolella taas pyrki tyhjällä takapistolle - mä en tajua, mikä vasemmalla puolella aiheuttaa ne takapistot, ellei sitten tallaus - nytkin aloitimme tallauksen oikealta.
Hiukan alkoi hirvittää, että His tulee jo liiankin kuuliaisesti pois pistoilta, kun vihellän, vaikka olisi saanut hajun maalimiehestä...Mutta tätähän tässä haettiinkin. Autsis, kun on hankala päättää, mitä haluaa...
Seuraava hakutreeni on joka tapauksessa kevyttä, paineetonta hauskanpitoa. Jo kolmessa treenissä peräkkäin on tullut painostettua ja säädettyä ihan liikaa.  
Nyt alkoi juhannustauko: hyvää ruokaa ja juomaa ynnä muuta vaan ja koirille paljon uimista. Hauskaa jussia!!!

Ei kommentteja: