HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 26. marraskuuta 2010

Melkein silkkaa tokoa

Ma-pe
Tokoa siellä ja tokoa täällä. Eli ainakin sisällä, kahdessa eri pihassa, Kyötikkälän kentällä, Vuohenojan puistossa ynnä Levekin kentällä Miikun kanssa ja liikkuroimana pe-aamuna.
Tunarit. Vieraatkin joutuvat nykyään lääppimään tunnarikapuloita heti, kun saavat palttoon päältään...Ollaan kokeiltu kaikkia mahdollisia versioita: kasoja/ lähellä piilossa oma + kasoja/oma ei-piilossa. Kellotauluja, joissa paljon kapuloita, oma eri paikoissa. Kapulat rivissä, oma eri paikoissa. Yleensä homma menee niin, että ensimmäisellä lähetyksellä His härkkii muita, olipa systeemi mikä tahansa (ei tartu), mutta tuo oman. Sen jälkeen haistelee rauhallisemmin.
Paitsi: Levekin kentällä ekalla lähetyksellä (kapulat rivissä) nosteli ja pudotteli vääriä, grrr, toi kuitenkin oman. Jotenkin tähän vaan pitäisi saada malttia. Ehkä sitä pikkuhiljaa tulee rutiinin myötä - toivossa eletään. Palautusvauhti on hyvä eikä His pure eikä mälvää tässäkään.
Ruudut, sekä ilman nauhoja että nauhojen kera. Aina sama kaava. Uudessa paikassa ensimmäisellä lähetyksellä menee vähän miten sattuu; sitten käydään yhdessä ruudussa, jonka jälkeen homma alkaa skulata.  Muutaman kerran jää seistä tollottamaan ruudun eteen, joskus valahtaa valmiiksi maahan (vaikkei semmosta ole edes treenattu). Voipi sanoa, että kymmenestä lähetyksestä 5-8 kertaa onnistuu nyt laakista, parempaan päin mennään koko ajan.
Kaket. Kotona etupäässä, olen keskittynyt nyt taas lähes pelkästään S-I ja I-S-vaihtoihin. Ihan läheltä tai niin, että on joku este edessä. Takapalkat. Jumittaa hieman.
Luoksetuloja. Etupäässä edelleen läpijuoksuja, jotta ehdollistuisi kunnolla uuteen käskysanaan. Levekin kentällä kokeiltiin myös stoppeja, Miikulta lensi palkka. Onnistuivat yllättävän hyvin, tosin mielestäni saisi kyllä pysähtyä vieläkin nopeammin...Apua, täähän kuulostaa ihan tuomarin höpinältä.
Jäävät. Jossain välissä tehtiin kai muutama liikkeestä istuminenkin, taisi olla Kyötikkälässä.
Seuraamista,  lähtöjä lähinnä. Levekin kentällä myös pätkä ihan oikeeta seuraamista. Tosi hyvän tuntuista.

Esine-etsintää sitätiloissa molemmille yhtä aikaa.  Esineinä pelkästään pienehköjä metallisia tai kovamuovisia esineitä: avaimia, kellonremmi, sytkäri, ovenhaka, hylsy, verhotangonnuppi jne. Heta aloitti hyvin, mutta hyytyi loppua kohti, Hiski tohotti ihan päättömänä alkuun, mutta rauhoittui ja petrasi koko ajan. Lopputuoksena tasapeli. Juustopalkka.

Tiistaina Hiski kävi taas Terhin hierottavana. Mitään kipukohtia ei löytynyt, mutta minä niin tykkään siitä, miten His rentoutuu täysin ja nauttii olostaan Terhin kanssa :D

Ei kommentteja: