HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 2. marraskuuta 2010

Tottista ja hierontaa

Tottis
1. Maanantaina Pirkkahallin kentällä. Häiriönä vain dobermanni omistajineen toisella puolen kenttää.Palloja ensin kenttä pullolleen, erityisesti kentän päähän.
Seuraaminen: pitkää suoraa pätkää, aika rauhallista menoa.
Eteenmeno: keulimisen yritystä moneen otteeseen, joten ensin tehtiin peruuttamista, käännöksiä ja askeleita. Maahan-käsky ennen palloja.
Luoksetuloja: monta kertaa vinoon eteen, korjattiin. Käveltiin yhdessä telineiden eteen, mutta ei otettukaan hyppyjä.
Nouto: oikein hyvä.
Lopuksi vielä uudestaan seuraamista, jossa nyt paljon vilkuilua dobberin suuntaan. Huomautukset niistä. 
Parkkiksella taas ruutua ihan läheltä. Oikean paikan hakemista lukemattomin toistoin.

2. Kyötikkälässä tiistaiaamuna pikaisesti ennen hierontaa. Pallot taas kentän laitaan, sitten eteenmenoja kaikkiin muihin suuntiin kuin "oikeaan" kentän reunaan. Tämä sujui ihmeen hyvin. Luoksetuloja läpijuoksuna näistä. 
Seuraaminen. Ensin kontaktia ja pikkusiirtymiä, peruutusta, sitten pitkänpitkä seuraaminen pallojen ohi. Vilkuilua esiintyi jonkin verran>huomautukset varatalojännityksellä, tehosi hyvin.
Ruutuja: taas vain sitä oikean paikan etsimistä, toistoja pikkusta vaille paljon. Kiertoja muuten vaaan.

Lisäksi tehty kellarikäytävällä mm. namiseuraamista ja tokomaista luoksetuloa vain suoraan, ei pysäytyksiä. Kaukot: nyt oli kokonaan unohtanut maa-sei-vaihdon, kun on tehty pelkkää sei-is-vaihtoa. Tätä on myös hinkattu. Peruutuksia otettu joka käänteessä.

Ja sitten Hiski hierottiin. Olikin aika kipeä selästään ja irvisteli Terhille, vähän pelkäsinkin tätä sen Parkanon keikan jälkeen.  Viikon päästä mennään uudestaan.

Ei kommentteja: