HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




lauantai 7. toukokuuta 2011

Ei tullut hoota, tuli tee :(

Näytelmä, Tampere 7.5.
Asia onkin jo ilmaistu otsikossa, eli His sai vihreän nauhan (T), kuten  neljä muutakin Tending-koiraa. Vain velipoika Hui sai keltaiseen eli sen hoon. Onnea! Oli kyllä niin tiukkaa irkkutuomari, ettei tosikaan. Hiski käyttäytyi oikein hyvin, vaikka olikin tosi paineistunut ja minä kuulemma esitin koiran hienosti ja sain ravaamaankin. Paperissa on melkein pelkkä positiivista, vain kaula on liian lyhyt ja häntä liian korkealla. Höh.
Mutta näytelmää siis pukkaa edelleen, voihan rähmä. Pöytyällä on joku Paavo Mattila heinäkuun puolivälissä, kuulostaa ainakin leppoisalta.
Tottikset
Kangasalla perjantaina 6.5. Hannan  + Huin ja Heidin+Aronin kanssa kolmen kiertona, ilmoittauduttiin yhdessä tuomari roskapöntölle.
His oli ensin paikallamakuussa ja ihan vartavasten provosoin sen katselemaan, kun Huille vietiin eteenmenopallo. Hain virhettä seuraamiseen ja sitä sain, mitä tilasin. Ensimmäisestä keulimisyrityksestä tuli tiukka huomautus, joka ei vielä auttanut, joten toisesta kerrasta jo nappasin karvoista ja kirosin oikein kunnolla. Siitä tuo tokeni ja loppu seuraaminen oli kai ihan kohtuullista, painoi kyllä.
Jäävien valmistelevissa taas pyrkimystä kyttäämiseen alussa, itse liikkeet ok. Palkkasin seisomisen l-tulosta, vaikkei ensin pitänyt.
Nouto. Oikein hyvä.
A-este. Sanoisin, että erinomainen. Taisinpa palkata tästäkin. Hyppyä en ottanut.
Eteenmeno. Meni kyllä riittävän pitkälle suoraan, mutta lähetin uusinta käskyllä vielä kauemmas. Hyvin maahan. Palkka vasta seuraamispätkästä. 
Hyvät eteentulot ja suorat sivullesiirtymiset.
Hyppykoulu 2
Perjantai 6.5. Kahdessa osassa. Aluksi niitä kolmen matalan esteen ylihyppäämisiä, Pk-este eri korkeuksilla, mutta ei metrissä. Targetille. Ihan kivasti. Sitten pelkkää Pk-estettä niin, että esteen takana on targetti, sillä lelu, sen takana patukka (ei kiihdyttävä lempisellainen). Annoin hyppykäskyn, His hyppäsi ja otti namin, nappasi patukan ja hyppäsi sen kanssa takaisin toisella puolella odottavalle targetille. Aika nopsasti se oppi tekemään tämän ihan putkeen, hienosti. Kunhan ensin oli käsittänyt, etteä sitä patukkaa ei tarvitse tuoda minulle...
Sitten annoin Hiskin juosta ihan vaan patukka suussa ja välillä pyysin hyppelemään ihan muuten vaan edestakaisin. Tästähän se tykkäsi kuin hullu puurosta. Tauon jälkeen suunnilleen sama systeemi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, Tampereella oli kyllä sitten ihan asiantuntematon tuomari! :) Hii on komee poika!
-Saija

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Toi Paavo Mattila on ainakin Qirasta tykännyt (oli Rop & rop-vet), mutta mulla on mielikuva siitä että se on kohtuu tiukka tuomari. Mää kattoisin Hiskille jonkun israelilaisen tai puolalaisen tuomarin :) Heriäkään en vie suomalaiselle, se on saanu erit puolalaiselta ja italialaiselta tuomarilta :D

Katri kirjoitti...

No voi ei mikä älykääpiö, ei antanut Hiskille sertiä! Minä, Mervi ja kaulaton Emmi suosittelemme itäblokin ihmeitä.

Hiippari kirjoitti...

Kääk. Tänä kesänä ei (ei ollut keväälläkään) ole yhtään ainoaa itäblokin ihmettä tms konsonanttikeskittymään tuomaroimassa bortsuja näyttelyissä! Eikä syksylläkään, niin pitkälle kuin näyttelyistä on tietoa. Pelkkiä suomalaisia.
Mää haluaisin tän hemmetin painajaisen pois alta :( Hitsi kun olisi älynnyt viime vuonna,silloinhan noita oli vaikka kuinka.

Susan Miiro kirjoitti...

No nyt ei muuta, kuin nokka kohti Kotkaa ja uutta matoa koukkuun! Kyllä se sieltä saadaan vielä tämän vuodenpuolella, usko pois!