HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 26. toukokuuta 2011

Keskitason alle, paitsi tottis

Toijalan perämetsissä keskiviikkoiltana hääräiltiin neljän muun koirakon kanssa yhtä sun toista. Jotkut ottivat hakuakin, mutta se me Hiskin kanssa jätettiin  väliin. Mikään ei sujunut ihan superisti. Kokeen pitäisi kai sitten mennä hyvin - uskoo, kuka uskoo.
Pudotettu esine
Metsään tehty rata, ihan tien vieressä. Minna K. käveli tiellä. Alussa häröili seuraamisessa. Mikä tähänkin nyt iski? Muuten tietysti ok. 
Jälki nro 27
EK-kokeen mittainen ja mukainen, Tarja S. polki. Muuten ihan hyvin ja kaikki kepit nousivat, mutta otti takajäljen, tämän kevään kolmannen. Oli jo menossa pitkälle oikeaan suuntaan, kun yhtäkkiä päättikin kääntyä takaisin. Mikä siinä on, että 20 jäljennostoa mene putkeen ja sen jälkeen alkaa säätö ja sähläys? Luulisi, että rutiini ja kokemus auttaisi, mutta asia on näköjään justiinsa päinvastoin.
Esineruutu
Koko kevään heikoin esitys. Jotenkin toisaikaista touhua, päätöntä juoksentelua ja jonninjoutavaa haistelua, kusaisikin taas. Aikaa meni varmaan 10 minuuttia, ennen kuin sai kolme esinettä kasaan. Vähän näyttää siltä, että Hiski tekee huonon suorituksen esineruudussa, jos sen edellä ruudussa on käynyt vahva uros, joka on mahdollisesti vielä merkkaillutkin. Tällä kertaa se oli Hoski-boy.
Tarkkuusruutu
Minnan esine. Kuopi maata pitkästä aikaa ja ylitteli ihan reilusti ruudun rajoja. Vähän ponneton esitys muutenkin. Voi hyvänen aika...
Tottis
Torstaiaamuna tämän lajin kenraali Levekin kentällä sujui sentään ihan mukavissa fiiliksissä. Otin kaikki liikeet, A:n matalalla esteellä, koska jyrkkää ei ole. Oikeastaan ei jäänyt mitään hampaankoloon. Hyppykin onnistui taas ilman mitään kommervenkkejä.

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Heh, meillähän on mennyt yhtä hyvin kenraalit ;)
No, kokeet menee sitten sitäkin paremmin eiks je! Tsemppiä - ja laita viestiä tulemaan!

Katri kirjoitti...

Tsemppiä koerintamalle sinnekin suuntaan! Olipa hieno juttu Hiskistä bc-lehdessä (ja btw ainut jonka luin)!

Hiippari kirjoitti...

Joo, en edes oikein viitsi ajatella huomista nyt. Mitään uusintatreeniä ei ole ollut aikaa ottaa. Toivotaan nyt parasta...Tsemppiä teillekin ja viestiä tulemaan!

Hiippari kirjoitti...

Ja mullehan ei sitten ole vielä tullut mitään lehteä...